Την άποψη ότι «η θεωρία του τρόμου που έχει αναπτύξει η σημερινή κυβέρνηση είναι μια θεωρία η οποία δεν βρίσκει ανταπόκριση στους Έλληνες και τις Ελληνίδες», διατύπωσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος από τα Χανιά όπου ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία.

Ads

Ο κ Καμμένος εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση λέγοντας ότι η «η αλήθεια είναι ότι αν συνεχιζόταν η ζωή αυτής της κυβέρνησης θα ερχόντουσαν δύο νέα μνημόνια» και επανέλαβε τη θέση του κόμματος για διαγραφή του χρέους και επανέλαβε την πρότασή του για την σύσταση επιτροπής λογιστικού ελέγχου για να δούμε, όπως είπε, πιο είναι το πραγματικό χρέος. Τέλος, αναφέρθηκε στην γενναία -όπως την χαρακτήρισε- στάση των βουλευτών του κόμματος του που δεν υπέκυψαν, όπως είπε, στις πιέσεις και δεν ψήφισαν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

«Από την Κρήτη και τα Χανιά ξεκινά η προεκλογική περίοδος για την απελευθέρωση της χώρας την αποκατάσταση της δημοκρατίας της εθνικής κυριαρχίας και της αξιοπρέπειας των Ελλήνων», δήλωσε στην προεκλογική του ομιλία στα Χανιά ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.