Περί τα 25.000 ευρώ κόστισε η ηχητική κάλυψη στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες στον προαύλιο χώρο του Νοσοκομείου «Η Σωτηρία», στο πλαίσιο της Διεθνούς Πρωτοβουλίας Δράσης του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος για τον COVID-19, όπου παρευρέθηκε και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ads

Αυτό καταγγέλλει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, και σύμφωνα με τα έγγραφα που προσκόμισε, η ηχητική κάλυψη δόθηκε με απευθείας ανάθεση και με εξαιρετικά επείγουσα διαδικασία σε συγκεκριμένη εταιρία, έναντι του ποσού των 24.490 ευρώ.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη 

“24.000 ευρώ για τα ηχητικά και τα μηχανήματα προβολής για μια εκδήλωση στο Αμφιθέατρο του Σωτηρία;Τι νοικιάσατε παιδιά του Υπουργείου Υγειας;; Εξοπλισμό για το διάστημα ή για το φωτισμό του Μαρακανα;;;
ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!!

Ads

ΥΓ.Την ίδια στιγμή που πέρασε ο μισός χρόνος και στα νοσοκομεία το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ (παρά τα χειροκροτήματα και τις δηλώσεις ) είναι 200 εκατομμύρια από το Γενικο Λογιστηριο και 180 εκατομμ από τον ΕΟΠΥΥ!! Υπενθυμίζω πως τα χρήματα που πρέπει να δώσετε για το 2020 (χωρίς αυτά της πανδημίας που ούτε αυτά έχουν πάει ) με βάση τον προϋπολογισμό είναι 1δισ. 600 εκατομμύρια περίπου!!”.