Κάθε προσδοκία ξεπερνούν οι εγγραφές στην ηλεκτρονική πλατφόρμα iSyriza, καθώς μια εβδομάδα μετά την παρουσίασή της τα εγγεγραμμένα μέλη έχουν ξεπεράσει τις 11.000.

Ads

«Επιχειρούμε να δημιουργήσουμε μια νέα σχέση με τον αριστερό, προοδευτικό και δημοκρατικό κόσμο, μια νέα σχέση της κοινωνίας με την πολιτική. Είμαστε αισιόδοξοι γιατί εκδηλώνεται πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, τόσο ηλεκτρονικά όσο και στις περιοδείες που πραγματοποιεί ο Αλέξης Τσίπρας και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία», σημειώνουν σχετικά πηγές από τον ΣΥΡΙΖΑ. 

Σημειώνεται πως την Τρίτη ο Αλέξης Τσίπρας ολοκλήρωσε τη δεύτερη περιοδεία του σε Χανιά και Ρέθυμνο. Στόχος, όπως επισημαίνουν από τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι «να οργώσουν ολόκληρη την Ελλάδα, ώστε να δραστηριοποιηθούν όσο το δυνατόν περισσότερο προοδευτικοί και δημοκρατικοί πολίτες ως ενεργά μέλη στον ΣΥΡΙΖΑ». «Για να συνδιαμορφώσουμε τη νέα πολιτική πραγματικότητα, να προασπίσουμε τη δίκαιη ανάπτυξη, τα δικαιώματα των εργαζομένων, την κοινωνική δικαιοσύνη, το περιβάλλον και να εμβαθύνουμε τους δημοκρατικούς θεσμούς», προσθέτουν.