Επί 20 χρόνια παιδόφιλος επιδειξίας με καπαρντίνα στήνει καρτέρι έξω από σχολεία, συλλαμβάνεται κάθε χρόνο για το ίδιο αδίκημα και αφήνεται ελεύθερος.

Ads

Μάλιστα, όπως αναφέρει το Εθνος, σε πολλές περιπτώσεις ο Ι.Μ. φωτογράφιζε και βιντεοσκοπούσε τις µαθήτριες, είτε έξω από τα σχολεία είτε την ώρα των διαλειμμάτων.

Ο 56χρονος φέρεται να πηγαίνει µε το αυτοκίνητό του έξω από σχολεία, φορώντας συνήθως καπαρντίνα, και να επιδίδεται σε ασελγείς πράξεις µπροστά στα µάτια παιδιών, ηλικίας από 5 έως 13 ετών.

Για τους αστυνοµικούς των νοτίων και βορείων προαστίων αποτελεί γνωστή περίπτωση παιδόφιλου στην Αττική, ενώ δεκάδες είναι οι καταγγελίες σε βάρος του από τροµαγµένους γονείς στα τοπικά αστυνοµικά τµήµατα. Σύµφωνα µε αστυνοµικές πηγές, το πρωί της περασµένης Πέµπτης εθεάθη µε το αυτοκίνητό του να προσεγγίζει τα κάγκελα δηµοτικού σχολείου στο Μενίδι.

Ads

Αστυνοµικοί του Τµήµατος Ασφαλείας Αχαρνών τον εντόπισαν και κινήθηκαν προς το µέρος του. Εκείνος άρχισε να κάνει επικίνδυνους ελιγµούς για να ξεφύγει. Αστυνοµικές δυνάµεις πήραν εντολή να αποκλείσουν τις εισόδους της Αττικής Οδού στο Μενίδι και στα Ανω Λιόσια, µε αποτέλεσµα να συλληφθεί τελικά στη λεωφόρο ∆ηµοκρατίας, λίγο πριν εισέλθει στην Αττική Οδό.

Ο ίδιος φέρεται να κατέθεσε ότι πάσχει από βαριά ψυχασθένεια και οµολόγησε ότι τους τελευταίους µήνες έχει προσεγγίσει δηµοτικά και νηπιαγωγεία της Αττικής περίπου 60 φορές.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του εντοπίστηκαν δύο καπαρντίνες και δίσκοι µε πορνογραφικό περιεχόµενο. Αξιωµατικοί της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν ότι προέκυψε πως σε πολλές περιπτώσεις ο 56χρονος φωτογράφιζε και βιντεοσκοπούσε µαθήτριες, είτε έξω από τα σχολεία είτε την ώρα των διαλειµµάτων.

Τον Μάρτιο του 2018 είχε συλληφθεί ξανά γιατί επιδείκνυε τα γεννητικά του όργανα σε µαθητές δηµοτικού σχολείου στη Νέα Ιωνία, και µόλις λίγες µέρες µετά αφέθηκε ελεύθερος και ξεκίνησε να επισκέπτεται – σχεδόν µέρα παρά µέρα – δηµοτικό σχολείο στο Μενίδι.

Η πρώτη φορά που είχε συλληφθεί ήταν το 1998 για ασελγείς πράξεις έξω από δηµοτικό σχολείο στο Κορωπί. Στην περιοχή αυτή είχε γίνει γνωστός στους γονείς, που πρόσεχαν για χρόνια τα παιδιά τους για να µην έρθουν ποτέ σε επαφή µαζί του. Τα χρόνια που ακολούθησαν «µετακόµισε» σε άλλες περιοχές των νοτίων και των δυτικών προαστίων. Στις 20 Σεπτεµβρίου 2017 αστυνοµικοί τού πέρασαν χειροπέδες έξω από δηµοτικό σχολείο της Γλυφάδας, όπου τον εντόπισαν να προχωρά σε ασελγείς πράξεις σε κοντινή απόσταση από το σχολείο, την ώρα που τα παιδιά έκαναν διάλειµµα.

Σε βάρος του 56χρονου σχηµατίστηκε δικογραφία από το Τµήµα Ασφαλείας Αχαρνών για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, πρόκληση σκανδάλου µε ακόλαστες πράξεις κατά συρροή και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας. Σύµφωνα µε πληροφορίες, ο Ι.Μ. οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος διέταξε να εξεταστεί από ψυχίατρο δηµόσιου νοσοκοµείου και ανάλογα µε τη γνωµάτευση του τελευταίου να ληφθεί η τελική απόφαση. Ο 56χρονος εξετάστηκε πράγµατι από γιατρό ψυχιατρικής κλινικής και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος. Αστυνοµικοί εξέφραζαν χθες την ανησυχία τους ότι ο κατηγορούµενος µπορεί να µεταβεί ξανά σε σχολεία για να προβεί σε ασελγείς πράξεις