H Περιφέρεια Αττικής μαζί με την Συντονιστική Επιτροπή Σωματείων Εκπαιδευτών Αττικής (Σ.Ε.Σ.Ε.O.Α.) και το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας σας προσκαλούν στην ημερίδα με θέμα: «Το παιδί ως επιβάτης και τα Μέσα Συγκράτησης: Προβληματισμοί – Προτάσεις- Πρακτικές Εφαρμογές »

Ads

Η ημερίδα θα λάβει χώρα το Σάββατο 13 Ιουνίου 2015 στο Αμφιθέατρο της Δ/σης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφέρειας Αττικής που βρίσκεται επί της Λεωφ. Μεσογείων 156, από τις 10.00 π.μ. έως τις 16.30 μ.μ.
Η ημερίδα είναι ανοιχτή στο κοινό και στους συμμετέχοντες θα δοθεί πιστοποιητικό συμμετοχής.

Για όσους ελεγκτές ΚΤΕΟ και Εκπαιδευτές Οδήγησης & Κυκλοφοριακής Αγωγής επιθυμούν να αποκτήσουν Πιστοποιητικό Επάρκειας, θα πρέπει να συμμετάσχουν σε εξετάσεις που θα διενεργήσει το ΠανεπιστήμιοΘεσσαλίας, σε συνεργασία με την Συντονιστική Επιτροπή Εκπαιδευτών Αττικής.

Για τη συμμετοχή στις εξετάσεις είναι προαπαιτούμενο το πιστοποιητικό συμμετοχής στην ημερίδα. Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, οι ενδιαφερόμενοι, θα πρέπει να δηλώσουν εγκαίρως τη συμμετοχή και την προτίμησή τους σε ένα παράλληλο εργαστήρι, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του www.seseoa.gr στη διεύθυνση από την 1η  μέχρι την 10η  Ιουνίου 2015. Για περαιτέρω πληροφορίες στείλτε e-mail στην διεύθυνση: [email protected]

Ads

Το Πρόγραμμα

 

Πληροφορίες