Βολές κατά του υπ. Εσωτερικών, Αργύρη Ντινόπουλου, για τη στάση του στο θέμα των επανελέγχων των συμβάσεων των δημοτικών υπαλλήλων εξαπέλυσε σήμερα ο Θόδωρος Πάγκαλος, υποστηρίζοντας ότι πρέπει να τον καλέσει ο εισαγγελέας. Μιλώντας το πρωί στον Βήμα FM δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο ΠΑΣΟΚ, λέγοντας πως το κόμμα «δεν μπορεί να πάει μπροστά με νεκραναστάσεις».

Ads

 
«Να τον καλέσει και τον κ. Ντινόπουλο ο εισαγγελέας. Δεν έχει κανένα ειδικό καθεστώς, επειδή είναι υπουργός Εσωτερικών. Τώρα, το πόσο σοβαρό είναι ο υπουργός της κυβέρνησης και μάλιστα Εσωτερικών να μην εφαρμόζει το νόμο που έχει ψηφίσει η κυβερνητική πλειοψηφία, στην οποία ανήκει και ο ίδιος… Είναι κατά της αξιολόγησης; Ναι, αλλά αυτό είναι η πολιτική της κυβέρνησης! Δεν έχω τίποτα εναντίον του κ. Ντινόπουλου και αντιθέτως χαίρομαι πάρα πολύ που υπάρχουν κάθε είδους αντιπροσωπευτικά δείγματα του πληθυσμού στη Βουλή και έτσι πρέπει να είναι, γιατί η Βουλή δεν είναι πρυτανείο, αλλά η αξιολόγηση είναι πολιτική της κυβέρνησης στην οποία μετέχει».
 
«Γιατί δεν είπε τότε στον πρωθυπουργό ότι δεν μπορεί να πάρει το ΥΠΕΣ, το οποίο είναι κατ’ εξοχήν αρμόδιο για τέτοια θέματα, γιατί θα σκοτωθεί με τους συναδέλφους του, επειδή είναι κατά της αξιολόγησης; Διότι δεν θέλει αξιολόγηση, θεωρεί ότι πρέπει να προσλαμβάνονται δημόσιοι υπάλληλοι και να παίρνουν τη σύνταξη στα 65 τους, κάνοντας το καλαμπαλίκι τους. Πηγαίνοντας όποτε θέλουν ή αρρωσταίνοντας όποτε θέλουν» είπε χαρακτηριστικά ο Θεόδωρος Πάγκαλος.