Παγιδευμένος φάκελος με αυτοσχέδιο μηχανισμό ανάφλεξης με πυρίτιδα κυνηγιού μέσα σε ντοσιέ εστάλη σε σπίτι δικαστικού στο Χολαργό. Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 20:45. Ο φάκελος ανεφλέγη χωρίς ωστόσο να προκληθεί κάποιος τραυματισμός.

Ads

 
Το Αθηναϊκό Πρακτορείο επικαλείται πηγές της αστυνομίας που αναφέρουν πως ο φάκελος με τον συγκεκριμένο μηχανισμό ανάφλεξης είναι πανομοιότυπος με αυτούς που έχει στείλει στο πρόσφατο παρελθόν από τη συνεργασία FAI-Πυρήνων της Φωτιάς. Επίσης, σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο δικαστικός ασχολείται με θέματα τρομοκρατίας.
 
Τον φάκελο παρέδωσε στο δικαστικό μία γειτόνισσά του που κρατούσε την αλληλογραφία του τις τελευταίες ημέρες, καθώς ο ίδιος έλειπε. Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα του Αθηναϊκού Πρακτορείου, ο δικαστικός θεώρησε τον φάκελο ύποπτο και τον πέταξε στον αέρα. Όταν αυτός έπεσε στο πάτωμα ανεφλέγη.
 
Πληροφορίες αναφέρουν πως ως αποστολέας στο φάκελο αναγράφεται η οργάνωση «Γιατροί Χωρίς Σύνορα» ενώ δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό από που εστάλη. Η έρευνα της αντιτρομοκρατικής είναι σε εξέλιξη.