Με ειρωνικές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συνεχίζει η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Ραχήλ Μακρή, για την παραπομπή της στα πειθαρχικό του κόμματος για ανάρμοστη συμπεριφορά, ενώ ο Πάνος Καμμένος επιχείρησε τη Δευτέρα να ρίξει τους τόνους.

Ads

«Η κ. Μακρή είναι μια πολύ καλή βουλευτής, η οποία όμως υπέπεσε σε ένα τεράστιο σφάλμα. Την ημέρα που παρουσιάζαμε το πρόγραμμα για τα κόκκινα δάνεια, παρασύρθηκε σε έναν διάλογο, ο οποίος ήταν και υβριστικός προς στελέχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων μέσω του facebook. Τα όργανα του κόμματος θα αποφασίσουν αν θα διαγραφεί ή όχι», δήλωσε ο Πάνος Καμμένος μιλώντας στον ANT1.

Η απάντηση της Ραχήλ Μακρή ήρθε μέσω του Facebook. «Είμαι τέντι γκερλ. Κουρέψτε με» έγραψε στην ανάρτησή της η οποία συνοδευόταν από σχετικές φωτογραφίες. Στη συνέχεια ανέβασε και το Crazy Girl με τη Ζωή Λάσκαρη, αλλά και το “Χαιρετίσματα” του Βασίλη Παπακωνσταντίνου. 

image

Ads

image

image

Σημειώνεται πως ο Πάνος Καμμένος κατέθεσε αγωγή σε βάρος του ΔΟΛ για δημοσίευμα του «Βηματοδότη» ζητώντας 5.000.000 ευρώ για «συκοφαντία». Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα η βουλευτής των ΑΝΕΛ, Ραχήλ Μακρή, όταν πληροφορήθηκε την παραπομπή της στο Πειθαρχικό του κόμματος για ανάρμοστη συμπεριφορά έστειλε στον Πάνο Καμμένο ένα μήνυμα στο κινητό που έγραφε: «Αν φοράς παντελόνια διάγραψέ με. Μην κάνεις τον Πόντιο Πιλάτο με… επιτροπούλες».