Το Mega βγαίνει οριστικά εκτός διαδικασίας για την τηλεοπτική αδειοδότηση, μια και ο φάκελός του κρίθηκε εξαιρετικά ελλιπής και απορρίφθηκε από την ειδική επιτροπή.

Ads

Σήμερα το μεσημέρι στις 3 μ.μ. η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας θα ανακοινώσει την τελική λίστα των εταιρειών που θα συμμετάσχουν στη δημοπρασία για τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες.

Το Mega, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Εφημερίδας των Συντακτών», διαγράφεται οριστικά και αμετάκλητα, αντιθέτως οι δύο εταιρείες που κόπηκαν στην πρώτη αξιολόγηση, η «Dimera» του Ιβάν Σαββίδη και η «Ανεξάρτητος Τηλεοπτικός Πάροχος ΙΤV» των Κυπρίων, περνούν στην τελική… φάση μια και συμπλήρωσαν επαρκώς τον φάκελό τους με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

• Στη Singular Logic ανατίθεται η δημοπρασία για τις τηλεοπτικές άδειες

Ads

Στις 3 μ.μ. θα γίνει γνωστό εάν όντως οι διεκδικητές θα είναι εννέα (ΣΚΑΪ, ΑΝΤ1, Star, Epsilon, Alpha, Καλογρίτσας, Μαρινάκης, Σαββίδης, Κύπριοι) και ίσως ανακοινωθεί και η ημερομηνία που θα διεξαχθεί η δημοπρασία, αν και το πιο πιθανό είναι προς το τέλος Αυγούστου, ίσως και λίγο αργότερα.