Πόλεμος έχει ξεσπάσει μεταξύ του Αργύρη Ντινόπουλου της ΝΔ και του Φώτη Κουβέλη της ΔΗΜΑΡ, έπειτα από δήλωση του πρώτου ότι ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ «πληρώθηκε καλά προκειμένου να πάμε σε εκλογές».

Ads

Η επίμαχη δήλωση έγινε σε προκελογική συγκέντρωση του Αργύρη Ντινόπουλου σε σπίτι που όμως μαγνητοσκοπήθηκε. Ο γαλάζιος βουλευτής αφού πρώτα επιτέθηκε στον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας πως «ήθελε εκλογές Γεναριάτικα», τη στιγμή που «δεν έχουμε να πληρώσουμε το χαρτί που απαιτείται για ψηφοδέλτια» απάντησε σε κάποιον από τους παρευρισκόμενους που φώναξε «και ο Κουβέλης», λέγοντας «αυτόν άστον, αυτός πληρώθηκε καλά».

Την οργή της Δημοκρατικής Αριστεράς προκάλεσαν δηλώσεις του πρώην υπουργού Εσωτερικών Αργύρη Ντινόπουλου για τον Φώτη Κουβέλη, η οποία σε ανακοίνωση της τον χαρακτηρίζει υβριστή. Στην ανακοίνωση της η ΔΗΜΑΡ ζητεί από τον Πρωθυπουργό και από τη Ν.Δ. να τον αποδοκιμάσουν δημοσίως «για τα όσα χυδαία και εμετικά είπε» για τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ. «Αν αδιαφορήσουν, θα είναι συνένοχοι στην πολιτική ανηθικότητα και στη βρωμιά», καταλήγει.

Τι απαντά ο Ντινόπουλος
 
«Αντιλαμβάνομαι την αγωνιώδη προσπάθεια της ΔΗΜΑΡ να βγει από την αφάνεια. Επιστράτευσαν ακόμη και βίντεο από κάμερα – ρουφιάνα! Σε σπίτι φίλων και ψηφοφόρων μου όπου βρέθηκα το Σάββατο βράδυ στο Καματερό κάποιος αναφέρθηκε στο άδειασμα του Φώτη Κουβέλη από τον Αλέξη Τσίπρα.
 
Και απάντησα ότι ο Φώτης Κουβέλης πήρε την πληρωμή του («Πληρώθηκε καλά!») από τον ΣΥΡΙΖΑ που, αφού τον έβαλαν ( μαζί με τον Καμένο) να σύρει την χώρα σε πρόωρες εκλογές, μετά τον πέταξαν στον κάλαθο των άχρηστων.
 
Δείγμα της αχαριστίας και του τυχοδιωκτισμού της Αριστεράς που – στην συγκεκριμένη περίπτωση – συνδυάστηκε και με την ρουφιανιά!»

Ads