Προφυλακιστέος κρίθηκε o 40χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία της 45χρονης παιδοψυχολόγου από τη Λαμία, Θωμαΐδας Κουμπούρα.

Ads

Η 45χρονη είχε βρεθεί την περασμένη εβδομάδα δολοφονημένη στο σπίτι της κι έφερε τραύματα από μαχαίρι.

Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι διατηρούσε ερωτικό δεσμό με την παιδοψυχίατρο και μόλις εκείνη του ζήτησε να χωρίσουν εκείνος θόλωσε και τη δολοφόνησε.

Επιπλέον, είπε ότι το γεγονός ότι η 45χρονη θα τον αντικαθιστούσε στην ηγεσία στην περιφερειακή επιτροπή του πολιτικού φορέα «Ελλήνων Συνέλευσις» του Αρτέμη Σώρρα, λειτούργησε αρνητικά για τον δράστη.

Ο εν λόγω άνδρας ήταν μαζί της, στο σπίτι της, την ημέρα της δολοφονίας, και ήταν εξαρχής νούμερο ένα ύποπτος για το άγριο έγκλημα. Μετά τη δολοφονία πραγματοποίησε 3 κλήσεις από το κινητό της και στη συνέχεια άρχισε να κάνει αναρτήσεις στο facebook με αποτέλεσμα οι αρχές να εντοπίσουν τα ίχνη του.

Ads

Σε βίντεο που ανέβασε στο προφίλ του στο Facebook ισχυριζόταν πως έχει πέσει θύμα πλεκτάνης και ότι οι αρχές τον έχουν στοχοποιήσει και τον παρακολουθούν. Μάλιστα ο 40χρονος βρήκε πολλούς υποστηρικτές στο διαδίκτυο, οπαδούς του κόμματος «Ελλήνων Συνέλευσις» του Αρτεμη Σώρρα, οπαδός του οποίου είναι και ο ίδιος.

«Δεν ξέρω τι έχει γίνει… Μου την έχουν στήσει αυτοί οι βρομιάρηδες, όπως τη στήνουνε σε όλους… Είναι παντού, είναι στα γραφεία μας. Παντού έχουνε κάνει ζημιά, προσπάθησαν να μου κλείσουν το στόμα, να με κατεβάσουν από Πρόεδρο…», έλεγε στο βίντεο.

Ο 40χρονος οδηγήθηκε ήδη στη φυλακή.