Σε κλίμα οδύνης είπαν το «τελευταίο αντίο» η οικογένεια και οι συγγενείς στα δίδυμα αδέρφια που έφυγαν από τη ζωή, όταν ο πατέρας τους έβαλε φωτιά στο διαμέρισμά τους.

Ads

Τραγική φιγούρα η μητέρα των παιδιών. Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την έκθεση του ιατροδικαστή, ο θάνατος του αυτόχειρα και παιδοκτόνου πατέρας και των δύο παιδιών οφείλεται στην εισπνοή καπνού λόγω της φωτιάς, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι το σώμα του πατέρα ήταν μαυρισμένο, ενώ τα παιδιά είχαν μόνο μαύρες παλάμες όταν εντοπίστηκαν πίσω από την πόρτα στο δωμάτιο. Κάτι που εκτιμάται ότι οφείλεται στην προσπάθεια τους να βγουν από το δωμάτιο, αλλά δεν το κατάφεραν μιας και η πόρτα ήταν κλειδωμένη.

Φίλος της οικογένειας μιλώντας στον ΑΝΤ1 δήλωσε πως «ο πατέρας δεν ήταν ένας νορμάλ άνθρωπος», αλλά δεν είχε δώσει δείγματα ότι κάτι μπορεί να είχε σχεδιάσει στο μυαλό του. Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί κάτι τέτοιο, τόνισε ο Χρήστος Πανταλέων.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο πατέρας που έβαλε τέλος στη ζωή του, παρασύροντας στον θάνατο τα δύο παιδάκια, «ήταν ένα κτήνος». «Δεν εκφράζονται με λόγια αυτά που συνέβαιναν σε αυτό το σπίτι», είπε χαρακτηριστικά. Υποστήριξε μάλιστα πως ο αυτόχειρας «ξεβολεύτηκε από τη φροντίδα του πεθερού του» και προχώρησε σε αυτήν την αποτρόπαια πράξη.