Τις πρώτες εικόνες των τεσσάρων εκτελεστών που πυροβόλησαν και σκότωσαν τους δυο άντρες που κατηγορούνται για παράνομες δραστηριότητες στο Μαυροβούνιο σε ταβέρνα στη Βάρη έφερε στη δημοσιότητα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open.

Ads

Οι φωτογραφίες είναι από κάμερα ασφαλείας καταστήματος κοντά στην ταβέρνα και δείχνουν τους εκτελεστές πριν αλλά και μετά τη διπλή μαφιόζικη εκτέλεση.

Στις φωτογραφίες ντοκουμέντο, που παρουσιάζονται στο Open,  διακρίνονται οι τέσσερις άνδρες να βρίσκονται στην οδό Κεφαλληνίας και με αργά βήματα να κατευθύνονται προς την ταβέρνα όπου τρώνε τα θύματα με τις οικογένειες τους.

Φορούν στρατιωτικά παντελόνια και μαύρα κοντά μπουφάν ενώ έχουν και καπέλα. Οι κινήσεις τους δείχνουν απολυτό επαγγελματισμό ενώ μοιάζουν να αδιαφορούν για τις κάμερες ασφαλείας.

Ads

Έτσι, μπαίνουν μέσα και χωρίς να διστάσουν με 24 σφαίρες εκτελούν τους δυο καταζητούμενους της Ιντερπόλ που συνδέονται με το οργανωμένο έγκλημα της Σερβίας.

Η εκτέλεση έγινε μπροστά στα μάτια των παιδιών αλλά και των συζύγων των θυμάτων. Στην ταβέρνα επικράτησε πανικός και οι πελάτες τρομοκρατημένοι κρύφτηκαν κάτω από τα τραπέζια.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, κλειστό κρατούν το στόμα τους οι σύζυγοι των δύο ανδρών. Οι δύο γυναίκες, σύμφωνα με τον Ant1, όχι μόνο δε δίνουν στοιχεία για το ποιοι μπορεί να βρίσκονται πίσω από τη διπλή μαφιόζικη επίθεση, αλλά έφτασαν σε σημείο να πουν ότι δε θυμούνται πού έμεναν οι άνδρες τους στην Αθήνα, όπου ζούσαν τους τελευταίους τουλάχιστον οκτώ μήνες.