Προθεσμία μέχρι την Τετάρτη προκειμένου να προετοιμάσει την απολογία του ζήτησε και έλαβε από τον Εισαγγελέα Κέρκυρας ο 55χρονος Βολιώτης επιχειρηματίας που συνελήφθη κατηγορούμενος για απόπειρα βιασμού, αποπλάνηση και ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου κι συγκεκριμένα, ενός 14χρονου κοριτσιού.

Ads

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Ταχυδρόμου του Βόλου, το παιδί έσωσε η παρατηρητικότητα δυο καμαριέρων στο ξενοδοχείο όπου βρισκόταν για διακοπές ο 55χρονος μαζί με την 14χρονη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το CorfuTv οι καμαριέρες που εργάζονταν έξω από το δωμάτιο του 55χρονου άκουσαν την ανήλικη να φωνάζει «άφησέ με ήσυχη, θέλω να φύγω» και αμέσως ειδοποίησαν τους υπεύθυνους του ξενοδοχείου οι οποίοι στη συνέχεια κάλεσαν την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί που έφθασαν στο ξενοδοχείο εισέβαλαν στο δωμάτιο και έπιασαν τον 55χρονο επιχειρηματία επ’ αυτοφώρω να προσπαθεί να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές του ορμές πάνω στην 14χρονη.

Ads

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, ο άνδρας από το Βόλο οδηγήθηκε στον ανακριτή και ισχυρίστηκε ότι δεν προχώρησε στην σεξουαλική πράξη με την ανήλικη, αλλά όλα έγιναν εν γνώσει της μητέρας της.

Η μητέρα της ανήλικης η οποία συνελήφθη φαίνεται να έχει παραδεχθεί ότι γνώριζε για τη «σχέση» της κόρης της με τον 55χρονο. Μάλιστα είχε δώσει την συγκατάθεσή της για το ταξίδι στην Κέρκυρα.

Παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού ο 55χρονος επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στο χώρο των σούπερ μάρκετ στον Βόλο βοηθούσε αρκετά συχνά την μητέρα της ανήλικης η οποία ήταν άνεργη και φτωχή. Τη «βοήθειά» του αυτή την εξαργύρωνε με τη σχέση που είχε συνάψει με την 14χρονη την οποία και εκμεταλλευόταν τα δυο τελευταία χρόνια. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες ο 55χρονος διατηρούσε παρόμοιες σχέσεις στο παρελθόν και με την 18χρονη, σήμερα, αδελφή της 14χρονης.