1Χωρίς τέλος ο εφιάλτης σε Μάνδρα – Νέα Πέραμο [Βίντεο]Ποτάμια οι δρόμοι στο ΚερατσίνιΈνας αγνοούμενος στη Χαλκιδική: Έκανε κανό όταν χτύπησε η κακοκαιρίαΣοβαρά προβλήματα από την κακοκαιρία στον νομό ΠιερίαςΠροβλήματα από τη δυνατή βροχή σε όλη την ΑττικήΈρχεται ο κυκλώνας «Ζήνωνας» με θυελλώδεις ανέμους και καταιγίδες [ΒΙΝΤΕΟ]. 

Ads

2Αυτοί είναι οι Έλληνες των Paradise Papers. Στη δημοσιότητα η λίστα με τους Έλληνες από τα αρχεία της Appleby. Ξεκινάει εισαγγελική έρευνα. 

3Ολοκληρώθηκε η πορεία του Πολυτεχνείου [Βίντεο & Φωτογραφίες]. Και Επεισόδια μετά το τέλος της πορείας για το Πολυτεχνείο. Πεδίο σύγκρουσης τα Εξάρχεια, επεισόδια και σε Θεσσαλονίκη και Πάτρα. Η εμβληματική γροθιά του Μανώλη Γλέζου στο ΠολυτεχνείοΗ αληθινή ιστορία της 17ης Νοέμβρη [Βίντεο]. Αποκαλυπτικές μαρτυρίες για τα γεγονότα που συνιστούν την αρχή του τέλους της Χούντας. 

4Ποιος έκοψε την δουλειά του Αδωνι; Το τέλος των τηλε-πωλήσεων, τα «νανογιλέκα», οι καταγγελίες και οι προειδοποιήσεις. 

Ads

5Εισβολή του Ρουβίκωνα στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Η ανακοίνωση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και Βίντεο από την εισβολή

6Τσίπρας: Ευκαιρία για μεταρρυθμίσεις που θα προστατεύουν τα κοινωνικά κεκτημένα. Ο πρωθυπουργός στη «διάσκεψη κορυφής για κοινωνικά θέματα, για τη δίκαιη απασχόληση και την ανάπτυξη», στο Γκέτεμποργκ. 

7Ξανανοίγει ο φάκελος για τον θάνατο του Κώστα Τσαλικίδη. Μετά τη γνωστοποίηση της απόφασης του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου που αμφισβητεί ευθέως την εκδοχή της αυτοκτονίας που είχε δεχθεί η εισαγγελική έρευνα, ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών, Αντ. Λιόγας, ζήτησε τη δικογραφία για την υπόθεση προκειμένου να ερευνηθεί εκ νέου από εισαγγελικό λειτουργό. 

8Κεντροαριστερά: Οι συμμαχίες και οι προκλήσεις του δεύτερου γύρου. Η πρόωρη λήξη της προεκλογικής εκστρατείας λόγω του εθνικού πένθους για τα θύματα της κακοκαιρίας και η ακύρωση του debate  κατέβασε αυτομάτως και τους τόνους της αντιπαράθεσης ανάμεσα στους δύο υποψηφίους εν όψει του δεύτερου και τελικού γύρου. 

9Πόσα χρήματα ξοδεύει ένας τουρίστας την ημέρα στην Ελλάδα; 

10Cinderella Escorts: Η παρθενιά σε δημοπρασία. Μια νέα βιομηχανία που παίρνει ανησυχητικές διαστάσεις. 

* Σκίτσο Soter