1Το «new deal» Τσίπρα – Τραμπ στον Λευκό Οίκο. Τι δίνει και τι παίρνει η Αθήνα. Ακόμη: Τι προβλέπει η συμφωνία για τα F-16Τραμπ σε Τσίπρα: «Ήθελα το Ελληνικό». Και… Τσίπρας σε ξένα ΜΜΕ: «Προτεραιότητα οι επενδύσεις»

Ads

2Που θα πάει το κοινωνικό μέρισμα του 1 δις ευρώ. Η παρέμβαση Βερναρδάκη, το μήνυμα Τζανακόπουλου, η επιστολή Τσακαλώτου. 

3Συντριβή του ISIS: Το τέλος ή η επόμενη πράξη του δράματος; Ο διεθνολόγος Κωνσταντίνος Φίλης εξηγεί στο Τvxs γιατί η ήττα του ISIS δεν σημαίνει και το τέλος του πολέμου. 

4«Βιομήχανους» της ντόπας αποκάλυψε η αστυνομία. Συνελήφθησαν 16 άτομα, βρέθηκαν πάνω από 2 εκατ. χάπια. Διαβάστε: Πώς δρούσε η «μαφία της ντόπας»

Ads

5Με ευρεία πλειοψηφία εγκρίθηκε το νομοσχέδιο για τα αυθαίρετα. Και… «Πράσινο φως» από τη Βουλή για το πρώτο αποτεφρωτήριο στον Ελαιώνα

6ΣτΕ: Δικαστές θα ελέγχουν τα πόθεν έσχες των δικαστών

7Η εκτέλεση της Γκαλιζία: Η πολιτική μπορεί να γίνει και φονική. Συνάδελφος της δημοσιογράφου για τη δολοφονία που συγκλονίζει την Μάλτα. Και… Στο Ευρωκοινοβούλιο η δολοφονία της Γκαλίζια – Η Μάλτα ζητά βοήθεια από το FBI

8Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο: Πλουσιότερο από ποτέ και… ακόμη πιο άνισο. Πάντα κερδίζουν οι πλούσιοι; 

9«48 Hour Challenge»: Το νέο επικίνδυνο παιχνίδι του facebook που καλεί τους εφήβους να εξαφανιστούν. 

10Τζο Νέσμπο: Το Tvxs.gr συνάντησε τον «βασιλιά της αστυνομικής λογοτεχνίας»