1Τραμπ σε Τσίπρα: Είμαστε στο πλευρό της Ελλάδας, θα βοηθήσουμε να ορθοποδήσει και πάλι. Τα δύο «κλειδιά» του ραντεβού Τσίπρα – Τραμπ κατά τον Guardian. «Σημαντικό προοδευτικό ηγέτη» χαρακτήρισε τον Τσίπρα ο δήμαρχος Σικάγου

Ads

2. Το στοίχημα της fast track αξιολόγησης. Και… Συνάντηση Τσίπρα – Λαγκάρντ: Θετικά μηνύματα και «κοινός τόπος»

3Η Μάχη της Ράκα: Η πρωτεύουσα του Ισλαμικού Κράτους έπεσε! Η ανακατάληψη της Ράκα σηματοδοτεί «την οριστική ήττα του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία». 

4Σεμπάστιαν Κουρτς: «Θολώνοντας» τα όρια της άκρας με την «λαϊκή» Δεξιά. Η Αυστρία της κοινωνικής ανισότητας, η ανιτπροσφυγική ατζέντα και ο εξουσιαστικός «ποπ σταρ» που κουνάει το δάχτυλο στην Ελλάδα. 

Ads

5Νεοναζί σε κρίση με αποχωρήσεις και καταγγελίες: «Με Μαρινάκη και Μητσοτάκη πλέον η ΧΑ». Κλείνουν το ένα μετά το άλλο τα τοπικά γραφεία. Αποχωρήσεις με αιχμές στην ηγεσία. 

6Μαφιόζικη εκτέλεση δημοσιογράφου που αποκάλυψε υποθέσεις των Panama Papers. Γιος της Μαλτέζας μπλόγκερ και ερευνήτριας δημοσιογράφου Ντάφνι Καρουάνα Γκαλιζία: «Η μητέρα μου δολοφονήθηκε επειδή…είμαστε σε πόλεμο». 

7Νέος νόμος για τα αυθαίρετα: Όλες οι αλλαγές στα πρόστιμα και τα παράβολα. 

8Άγριος ξυλοδαρμός μεταπτυχιακού φοιτητή από «παλικαράδες» στο Ρέθυμνο – Τι λέει ο πατέρας του θύματος. 

9Βαριές ποινικές διώξεις για την απάτη με τα βλαστοκύτταρα σε βάρος 19 προσώπων άσκησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών. 

10Η στιγμή που περαστικοί ακινητοποιούν ληστή με καλάσνικοφ στο Παλαιό Φάληρο [ΒΙΝΤΕΟ]. 

Διαβάστε επίσης… 

Πως η πολλή δουλειά μπορεί να σας σκοτώσει πραγματικά. Υψηλές απαιτήσεις φόρτος εργασίας, εξαντλητικά ωράρια, αυταρχική διοίκηση, χαμηλές απολαβές.