1) Στις Βρυξέλες θα συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Αθήνας και δανειστών όπως ανακοινώθηκε μετά την συνεδρίαση του Eurogroup. «Έχει γίνει πολλή δουλειά και πολλή πρόοδος, ωστόσο κάποια ζητήματα – κλειδιά παραμένουν ανοιχτά» δήλωσε ο Γερούν Ντάισελμπλουμ. «Μένουμε Βρυξέλλες, οι διαπραγματεύσεις εντατικοποιούνται για Εργασιακό – Ασφαλιστικό», δήλωσε από την πλευρά του ο Ευκλείδης Τσακαλώτος. Διαβάστε επίσης: το Σχέδιο Σόιμπλε για την Ελλάδα.

Ads

2) Η Τερέζα Μέι ετοιμάζεται να ενεργοποιήσει το άρθρο 50 της Συνθήκης της Λισαβόνας για το Brexit, την Τετάρτη, 29 Μαρτίου.

3) Κι εκεί που τον έψαχναν, ο Αρτέμης Σώρρας κατέθεσε έφεση κατά της ερήμην καταδικαστικής απόφασης σε βάρος του, μέσω δικηγόρου.

4) Και μια… «απόσυρση»:  Ο Σωτήρης Τσαφούλιας αποσύρει την ταινία του «Έτερος Εγώ» διότι ενδεχόμενως να συνδέεται με την πρόσφατη υπόθεση της δολοφονίας του οδηγού ταξί στην Κηφισιά.

Ads

5) O Φοίβος Δεληβοριάς μιλάει στο tvxs για την ΑΕΠΙ.

6) Στις αρχές Απριλίου, παραδίδεται ένα από τα μεγαλύτερα έργα στα Τέμπη που θα αλλάξει ριζικά τον οδικό χάρτη της Ελλάδας.

7) Μειοψηφικές μεν, υπαρκτές δε οι εισηγήσεις εντός της κυβέρνησης για προσφυγή στις κάλπες.

8) Όλα τα νέα συγκλονιστικά στοιχεία για την τραγωδία στην Μεσσήνη.

9) Ο αποθανών, Ντέιβιντ Ρόκφέλερ… πέρα από τις θεωρίες συνωμοσίας.

10) Η βρώμικη μπίζνα του δέρματος. Μία από τις πιο βρώμικες μπίζνες της [έτσι κι αλλιώς] ανελέητης Βιομηχανίας Ένδυσης. Γι άλλη μια φορά, η στάση είναι στο Μπαγκλαντές.