Σε Βιολογία και Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον εξετάστηκαν σήμερα, Παρασκευή, οι υποψήφιοι των ΓΕΛ που δίνουν πανελλαδικές εξετάσεις με το νέο σύστημα (ομάδες προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).

Ads

Στο ίδιο μάθημα εξετάστηκαν και οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ (ομάδα Β’) που δίνουν με το παλιό σύστημα (θετικής κατεύθυνσης και τεχνολογικής κατεύθυνσης – κύκλος Πληροφορικής και Υπηρεσιών).

Τα θέματα της Ανάπτυξης Εφαρμογών κάλυψαν μεγάλο μέρος της ύλης και χαρακτηρίζονται διαβαθμιζόμενης δυσκολίας. Το Θέμα Α ήταν αναμενόμενο.  Στο Α1. (3) η διατύπωση θα μπορούσε να είναι πιο σαφής. Το Θέμα Β1 ήταν άσκηση συμπλήρωσης χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες. Το Θέμα Β2 ήταν άσκηση στην έννοια της ουράς χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις. Στο Θέμα Γ, έχριζε ιδιαίτερης προσοχής το θέμα Γ5. Το Θέμα Δ ήταν αναμενόμενο θέμα πινάκων – με υποπρόγραμμα για καλά προετοιμασμένους μαθητές.

Τα θέματα της Βιολογίας ήταν μεγάλης έκτασης και αυξημένης δυσκολίας.  Κάλυψαν πολύ μεγάλο  μέρος της εξεταστέας ύλης και απαιτούσαν κριτική σκέψη. Προορίζονταν για άριστα προετοιμασμένους μαθητές.

Ads

Το Tvxs.gr σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΟΡΟΣΗΜΟ δημοσιεύει τις απαντήσεις των θεμάτων.

image

Οι απαντήσεις στα θέματα της Ανάπτυξης Εφαρμογών

 

Οι απαντήσεις στα θέματα της Βιολογίας

 

Διαβάστε επίσης: