Τον κύκλο της ενημέρωσης για το Μακεδονικό ανοίγει ο πρωθυπουργός μετά το Νταβός.

Ads

Αύριο, Σάββατο ο πρωθυπουργός θα ενημερώσει κατ’ ιδίαν στο Μέγαρο Μαξίμου τους πολιτικούς αρχηγούς.

Συγκρκριμένα, στις 10.30 το πρωί έχει προγραμματιστεί η συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, στις 12.30 με τη Φώφη Γεννηματά, στις 13.30 με τον Δημήτρη Κουτσούμπα, στις 15.00 με τον Σταύρο Θεοδωράκη και στις 17.30 με τον Βασίλη Λεβέντη.

Εντωμεταξύ, στις 6.30 το απόγευμα της Παρασκευής ο Αλέξης Τσίπρας θα μεταβεί  στο Προεδρικό Μέγαρο προκειμένου να ενημερώσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, για τις εξελίξεις στα εθνικά θέματα.

Ads

Σημειώνεται ότι, νωρίτερα, στις 15:00, συγκαλεί στο Μέγαρο Μαξίμου, «μίνι» Υπουργικό Συμβούλιο με τη συμμετοχή της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Εξωτερικών, προκειμένου να συζητηθούν τα αποτελέσματα των επαφών στο Νταβός.

Το πρωί ο πρωθυπουργός συναντήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου με τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο και τον ενημέρωσε για το ταξίδι του στο Νταβός και τις εξελίξεις στο μέτωπο της οικονομίας αλλά και του ονοματολογικού της ΠΓΔΜ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
• Μητσοτάκης: Θα συναντηθώ με τον Τσίπρα, αν και «είναι αργά για ουσιαστική ενημέρωση»

Ο Καμμένος συγκαλεί τους ΑΝΕΛ για το Μακεδονικό

Όπως έγινε γνωστό, ο Πάνος Καμμένος συγκαλεί σε κοινή συνεδρίαση την Κοινοβουλευτική Ομάδα και την Εκτελεστική Επιτροπή των ΑΝΕΛ, τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου στις 14:00.

Κεντρικό ζήτημα, αναμένεται να είναι το Μακεδονικό μετά και τις επαφές του πρωθυπουργού στο Νταβός.