Μία νέα εκστρατεία ξεκίνησε ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος… «έχοντας λύσει τα υπόλοιπα προβλήματα του δήμου(;)», αποφάσισε να πάρει σφυρίχτρα και καβαλώντας ένα scooter της δημοτικής αστυνομίας ξεχύθηκε στους δρόμους της πόλης προειδοποιώντας όσους είχαν παρκάρει παράνομα. Παράλληλα, προειδοποίησε και το Διοικητή της Τροχαίας, Θανάση Κουλούρη ότι αν δεν ασκήσει τα καθήκοντά του, θα καταθέσει μήνυση εναντίον του με απόφαση που θα ληφθεί από το δημοτικό συμβούλιο.

Ads

Ο Αχιλλέας Μπέος δεν κατέβηκε όμως μόνος του στο κέντρο της πόλης να κάνει «σκούπα» σε όσους διπλοπαρκάρουν, καθώς σύσσωμη η δύναμη της δημοτικής αστυνομίας τον ακολουθούσε. Ο κ. Μπέος καλούσε τους πολίτες να συμμορφωθούν στους κανόνες και να απομακρύνουν τα παράνομα σταθμευμένα αυτοκίνητά τους από τους δρόμους. «Περπατήστε και λίγο. Όλο αυτοκίνητο, αυτοκίνητο».«Θα γίνετε άνθρωποι – θέλετε δεν θέλετε», ήταν μερικές από τις ατάκες του δημάρχου, πριν μπουν τα ροζ χαρτάκια στα παρμπρίζ των παράνομα σταθμευμένων αυτοκινήτων.

Κατά την εκστρατεία που ξεκίνησε ο δήμος την τελευταία εβδομάδα, συνολικά 155 πρόστιμα βεβαιώθηκαν από τη δημοτική αστυνομία.