«Οι συναντήσεις του κυρίου Κατρούγκαλου είναι για τους φωτογράφους», ανακοίνωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος δεν θα συναντηθεί με τον υπουργό Εργασίας, στο πλαίσιο των επαφών που έχει ξεκινήσει ο κ. Κατρούγκαλος με τους πολιτικούς αρχηγούς για το ασφαλιστικό.

Ads

Ο Σταύρος Θεοδωράκης βρίσκεται στα Γιάννενα για εσωκομματικές διαδικασίες ενόψει του συνεδρίου και με τον κύριο Κατρούγκαλο θα συναντηθεί κατά πάσα πιθανότητα ο βουλευτής του Ποταμιού, Γιώργος Αμυράς.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης για τις επαφές του υπουργού Εργασίας αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι «το Ποτάμι δεν είναι διατεθειμένο να ακολουθήσει το πρόγραμμα δημοσίων σχέσεων της κυβέρνησης. Δεν έχουμε τις ίδιες προτεραιότητες με την κυβέρνηση, ούτε προφανώς και με τα άλλα πολιτικά κόμματα».

«Δεν θα μετέχουμε, λοιπόν, σε συναντήσεις ‘έτσι, χωρίς πρόγραμμα’ επειδή οι τύποι το επιβάλλουν. Ήμασταν και είμαστε παρόντες για τα σημαντικά. Να συνεννοηθούμε πώς θα σωθεί η χώρα. Όχι να συνεννοηθούμε πώς θα είναι το κάδρο της οικογενειακής φωτογραφίας του πολιτικού συστήματος. Στα θεάματα, λοιπόν και στις παράτες να μην μας υπολογίζουν», προστίθεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε το Ποτάμι.

Ads