Το Flix συνάντησε τους πρωταγωνιστές του «Game of Thrones» για να μιλήσει μαζί τους για το νέο κύκλο της σειράς, κατέληξε όμως να μιλάει για τη νέα κυβέρνηση της Ελλάδας!

Ads

Γράφει το Flix:

Δεν περιμέναμε τέτοια υποδοχή. Μόλις η ατζέντης ανακοίνωσε στον Λίαμ – σερ Ντάβος – Κάνινγχαμ ότι η επόμενη δημοσιογράφος είναι από την Ελλάδα, ο Κάνιγχαμ σηκώθηκε από την καρέκλα του, μουρμούρισε ευχές με βαριά ιρλανδέζικη προφορά και μάς έκλεισε στην άγαρμπα θερμή αγκαλιά του.

«Δεν είστε τυχαίοι, δεν είστε τυχαίοι. Είστε σπουδαίοι. Τολμήσατε. Είμαι ευτυχισμένος με όσα συμβαίνουν στη χώρα σας αυτή τη στιγμή». Οσο δε, εμείς στεκόμασταν μουδιασμένοι ψελλίζοντας κάποια λόγια ψυχραιμίας και μαύρου χιούμορ («θα δείξει», «για να δούμε» κλπ) τόσο το βλέμμα του φούντωνε και η μπάσα φωνή του γελούσε: «Ολα θα πάνε καλά. Θα το δείτε. Εσείς μας ανοίγετε το δρόμο. Εσείς θα επαναφέρετε τη δημοκρατία…» («για να δούμε», «μακάρι»)

Ads

«Αγαπώ τον πρωθυπουργό σας. Η Ευρώπη περίμενε έναν ήρωα και αυτός ήρθε. Και είναι ο Αλέξης Τσίπρας. Είμαι πολύ περήφανος για εσάς…»