Πανό από την ταράτσα της πολυκατοικίας στην οποία βρίσκεται το σπίτι του αντιδημάρχου Ζωγράφου, Σταύρου Αρμπιλιά, κρέμασαν μέλη του «Ρουβίκωνα», διαμαρτυρόμενα για τον θάνατο της εργαζόμενης στην καθαριότητα Ντανιέλας Πρελορέντζου.

Αφού μπήκαν στην πολυκατοικία, κόλλησαν χαρτιά στην πόρτα του διαμερίσματός του και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στην ταράτσα όπου κρέμασαν ένα γιγαντιαίο πανό.

Η ομάδα του «Ρουβίκωνα» συνέχισε και στο σπίτι του αδελφού του αντιδημάρχου.

Σύμφωνα με την αστυνομία, τα μέλη του «Ρουβίκωνα» πέταξαν φέϊγ βολάν, ενώ κρέμασαν ένα μεγάλο πανό έξω από το σπίτι του αδελφού του αντιδημάρχου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ

Σε «φασιστικές πρακτικές» προσιδιάζει ο χαρακτήρας της επίθεσης του «Ρουβίκωνα» στο σπίτι του αδελφού του αντιδημάρχου Ζωγράφου και στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, Σταύρου Αρμπιλιά, τονίζει σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Η επίθεση του Ρουβίκωνα στο σπίτι του αδελφού του αντιδημάρχου Ζωγράφου και στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, Σταύρου Αρμπιλιά, όχι μόνο δεν έχει καμιά σχέση με οποιαδήποτε κοινωνική διεκδίκηση, αλλά, αντίθετα ο χαρακτήρας της προσιδιάζει σε φασιστικές πρακτικές. Στο πρόσωπο τού Σταύρου Αρμπιλιά στοχοποιείται μια αριστερή δημοτική αρχή, με σημαντικό έργο υπέρ των συμφερόντων της τοπικής κοινωνίας, και ιδιαίτερα των ασθενέστερων πολιτών του Ζωγράφου», σημειώνει.