«Έτρεχε να σωθεί στα στενά, τον πιάνουν τρεις και αρχίζουν να τον χτυπάνε. Μόλις τελειώνουν και φεύγουν, τον πλησιάζει ένας άλλος και του λέει “είσαι καλά; αφού είσαι καλά, έλα να δεις πώς θα γίνεις τώρα”…». 

Ads

Αυτά αναφέρει σε δήλωσή του, ο πατέρας του 24χρονου φοιτητή, Δημήτρης Λάζαρης, περιγράφοντας την επίθεση που δέχτηκε ο γιος του και σημειώνοντας ότι συνολικά τον χτύπησαν έξι άτομα. 

Το βίντεο: 

Σημειώνεται ότι για την επίθεση στον φοιτητή, ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη ένα στέλεχος της Χρυσής Αυγής που σήμερα θα περάσει το κατώφλι του Εισαγγελέα.

Πρόκειται για έναν 42χρονο Έλληνα, ο οποίος είναι στέλεχος της Χρυσής Αυγής, καθώς εργάζεται στα γραφεία του κόμματος στη Μεσογείων, ενώ είναι παράλληλα και υπάλληλος του γραφείου του Νίκου Μιχαλολιάκου στη Βουλή. Είναι επίσης ιδιοκτήτης καφετέριας στους Αμπελόκηπους που αποτελεί στέκι χρυσαυγιτών. 

Ads

Όταν μισείς…

Επίσης, μια δήλωση του Δημήτρη Λάζαρη, του πατέρα του 24χρονου φοιτητή στον οποίο εξαπέλυσαν χθες δολοφονική επίθεση χρυσαυγίτες, δημοσιεύει το bloko.gr, που έφερε στο φως και τις σχετικές φωτογραφίες. 

Η δήλωση του κ. Δημήτρη Λάζαρη για την επίθεση που δέχτηκε ο γιος του: 

image