Ο πατέρας της μικρής Άννυ συνελήφθη τη Δευτέρα ως ο άνθρωπος που σκότωσε τη 4χρονη κόρη του και εν συνεχεία σκηνοθέτησε την εξαφάνισή της. Αστυνομικοί αξιωματούχοι αναφέρουν πως ο τρόπος θανάτου είναι «αποκρουστικός». Μετά τη σύλληψη του 27χρονου πατέρα, βουλγαρικής υπηκοότητας, συνελήφθη και η μητέρα της 4χρονης για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη αν η μητέρα γνώριζε εξ αρχής ότι η ανήλικη κόρη της είχε δολοφονηθεί από τον βιολογικό της πατέρα. Και οι δύο γονείς είναι χρήστες ναρκωτικών, ενώ ο πατέρας φέρεται να ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών όταν σκότωσε την κόρη του. Μόλις συνήλθε και κατάλαβε τι είχε κάνει προσπάθησε να σβήσει κάθε ίχνος. 

Ads

Η ΕΛΑΣ προχώρησε στη σύλληψη με βάση συνδυασμό στοιχείων, τα οποία προέκυψαν τόσο από τη μαρτυρία προσώπου του στενού περιβάλλοντος του 27χρονου δράστη της ανθρωποκτονίας, όσο και από γενετικό υλικό  – ίχνη αίματος -, που βρέθηκαν σε συγκεκριμένα σημεία στο σπίτι του δράστη, καθώς και από μια σειρά άλλες ενδείξεις, που δεν άφηναν καμία αμφιβολία στους αρμόδιους αξιωματικούς, για την κατάληξη του άτυχου κοριτσιού. 

Αξιωματικοί της ΕΛΑΣ ανάφεραν πως ο τρόπος θανάτου είναι «αποκρουστικός», ενώ πηγές από την αστυνομία, που επικαλούνται και μαρτυρία του προσώπου που συνδέεται με τον 27χρονο δράστη της φρικτής δολοφονίας, κάνουν λόγο για «τεμαχισμό ή καύση του σώματος του άτυχου κοριτσιού και απόρριψή του σε σημείο που ποτέ δεν πρόκειται να βρεθεί». Ωστόσο επίσημες ανακοινώσεις για τις λεπτομέρειες της υπόθεσης, θα γίνουν αύριο Τρίτη, από τον διευθυντή της Ασφάλειας Αττικής, ταξίαρχο Χρήστο Παπαζαφείρη.

Η σύλληψη της μητέρας

Ο δικηγόρος της μητέρας

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση άρχισε να διερευνάται από την αστυνομία, ύστερα από τη δήλωση εξαφάνισης που έκανε η 25χρονη μητέρα του κοριτσιού, επίσης υπηκόου Βουλγαρίας, η οποία αρχικά ισχυρίστηκε ότι την απήγαγε κάποια γνωστή της, αλλά στην συνέχεια άλλαξε την κατάθεση της. Η Υποδιεύθυνση Ανηλίκων της Ασφάλειας, η οποία έκανε την προανάκριση, προσήγαγε τον 27χρονο πατέρα, ο οποίος είναι χρήστης ναρκωτικών, αλλά δεν ομολόγησε και ελλείψει στοιχείων τον άφησαν ελεύθερο. Μετά τα νέα στοιχεία που προέκυψαν από την αστυνομική έρευνα, όμως, σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονίας και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τον 27χρονο.