Σε στοχοποίηση καθηγήτριας του ΕΚΠΑ προχώρησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, δημοσιοποιώντας φωτογραφίες της και συνδέοντάς την, με ένα περιστατικό που συνέβη σε μια διαμαρτυρία, όπου δύο διαδηλώτριες έσκισαν την εικόνα της Παναγίας.

Ads

Κάτω από την ανάρτηση του Κ. Μπογδάνου, στην οποία ο ίδιος κάνει λόγο για «τάγματα εφόδου», δεκάδες υποστηρικτές του επιτίθενται με άθλιους χαρακτηρισμούς κατά της καθηγήτριας, οι οποίοι συνεχίστηκαν και στον «αέρα» της ραδιοφωνικής του εκπομπής του την προηγούμενη ημέρα.

Ο βουλευτής της ΝΔ ζητά παρέμβαση εισαγγελέα, αν και στο βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, το άτομο που καταδεικνύει ως την εν λόγω διδάσκουσα ο βουλευτής, δεν συμμετέχει στο σκίσιμο της εικόνας, παρά μόνο στη διαμαρτυρία ευρύτερα.

«Η ρατσίστρια διδάσκουσα του ΕΚΠΑ που με τα υπόλοιπα φασιστοειδή επιτίθενται σε πολίτη και σκίζουν την εικόνα της Παναγίας στη μέση του δρόμου ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ. Θέση έχει στο εδώλιο και δη με τον αντιρατσιστικό. Εδώ έχουμε τάγματα εφόδου. Να παρέμβει η Εισαγγελία» αναφέρει στην ανάρτηση του και παραθέτει screenshot από το βίντεο στο οποίο η φερόμενη παρευρισκόμενη διδάσκουσα ξεκάθαρα δεν εμφανίζεται να κάνει κάτι, ενώ παραθέτει και φωτογραφία της από εκδήλωση.

Κατά τη διάρκεια της εκμπομπής του ισχυρίστηκε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ επί τέσσερα χρόνια είχε κάνει συναλλαγή με τους μπάχαλους και τους χούλιγκαν», καθώς και τη σύνθεση της μεγάλης πορείας της περασμένης Τρίτης στη Νέα Σμύρνη κατά της αστυνομοκρατίας. Επιδόθηκε σε εξαιρετικά επικίνδυνες γενικεύσεις, όπως ότι «όλα τα τύπου Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΜΕ, συνδικαλιστικο-αριστερά συστήματα που βάζουν πλάτη στη βία και την δολοφονική διάθεση και αυτά θα υποστούν την κριτική που τους πρέπει, θα ακυρωθούν από τον ίδιο το λαό».

Ads

Επίσης, πως «θα προσπαθήσουν και νεκρούς να έχουν για να δικαιώσουν και τους πολιτικούς χώρους που τους καλύπτουν. Οι οποίοι πολιτικοί χώροι έχουν μεγάλο παρελθόν βίας. Πιστεύουν ότι με το αίμα και το λεπίδι κερδίζεται και εμπεδώνεται η ισότητα. Αυτή η ανώμαλη αντίληψη ισχύει μόνο όταν έχεις απέναντι σου τον Τούρκο ή τον Γερμανό. Όταν έχεις απέναντι τον Έλληνα και σκέφτεσαι έτσι, είσαι ένα εμφυλιακό κατσαπλιάδικο κτήνος και έτσι θα σε αντιμετωπίσουμε».

«Αυτοί που λειτουργούν ως προστάτες, μπροστάρηδες, ως βιτρίνες και πλυντήρια των δολοφόνων θα τίθενται προ των ευθυνών τους. Είτε είναι ο ΣΥΡΙΖΑ είτε το ΠΑΜΕ είτε το “ερχόμαστε” είτε το “σφύριζα”» είπε σε ένα άλλο σημείο της εκπομπής του.

Τέλος, προχώρησε και σε μία δική του «αποδόμηση» του πλήθους του κόσμου που την περασμένη Τρίτη κατέβηκε στον δρόμο κατά της αστυνομοκρατίας, περιγράφοντας πως εκεί «υπήρχαν 1.500 «μαύροι», 2.000 πιτσιρικια, παρατρεχάμενα, απογοητευμένα, της γενιάς του μνημονίου, τα αλφροΐσκιωτα,, τα ελαφρόμυαλα και τα σαχλοκούδουνα, που δεν έχουν καταλάβει που πάν τα τέσσερα είναι γύρω για 15-16. Γύρω τριγύρω οι χουλιγκάνοι. Και οι υπόλοιποι ήταν οργανωμένοι ΣΥΡΙΖΑίοι και καμία 500αρια ΠΑΜιτζήδες».

Ακόμα, μετά τα παραπάνω και με αφορμή μήνυμα ακροδεξιού ακροατή που δήθεν διάβασε, απάντησε πως «είστε ολόιδοι οι χρυσαυγίτες και οι ακροαριστεροί χουλιγκάνοι. Δεν διαφέρετε σε τίποτα. Οι μαύροι κατσαπλιάδες είστε στη φυλακή, οι κόκκινοι είναι καθ’ οδόν προς τα εκεί».