Όχι ένας, αλλά δεκατρείς αστυνομικοί έκαναν επιχείρηση στην πλατεία Αριστοτέλους της Θεσσαλονίκης για να τον συλλάβουν μετά από καταγγελία ότι δεν είχε άδεια.  

Ads

Πρόκειται για τον καστανά η ιστορία του οποίου έγινε χθες είδηση παντού και σχολιάστηκε όσο τίποτά άλλο στο διαδίκτυο. Αναλυτικά το περιστατικό και οι φωτογραφίες από τη σύλληψη.  

Ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης, λίγες ώρες μετά την περιπέτεια μίλησε στην τηλεόραση του Alpha για τα όσα έγιναν: 

«Ήρθαν 15 άτομα και μου ζήτησαν την άδεια. Τους λέω: παιδιά άδεια δεν έχω! Πάρτε λεφτά, πάρτε ό,τι θέλετε αλλά δεν έχω άδεια. Τότε μου είπαν να έρθω επάνω (αστυνομικό τμήμα). Δεν μπορώ να βγάλω άδεια γιατί χρωστάω στο ΤΕΒΕ 70.000€ και στην εφορία άλλα 70.000€. Δουλεύω για να βγάλω κανένα φράγκο και να μπορέσω να πάρω την άδειά μου» δήλωσε. 

Υπενθυμίζεται πως μια αντίστοιχη περίπτωση κυνισμού είχε έρθει στη δημοσιότητα πριν από περίπου ένα μήνα, όταν είχε συλληφθεί ένας 92χρονος που πουλούσε κάστανα χωρίς άδεια στα ΤρίκαλαΠρόστιμο 5.000 ευρώ υπεβλήθη και σε μια 79χρονη γυναίκα επίσης στα Τρίκαλα που πουλούσε λιγοστές ποσότητες μαϊντανού, σπανακιού, καρότων και παντζαριών στη λαϊκή χωρίς άδεια.

Ads

Διαβάστε επίσης:

Συνελήφθη αδίστακτος serial griller!