Οι καλές καιρικές συνθήκες θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού την Μ. Εβδομάδα, αν και από την Μεγάλη Πέμπτη δεν αποκλείονται οι τοπικές βροχές.

Ads

Μεγάλη Τρίτη 3/4

Καιρός: γενικά αίθριος με λίγες αραιές νεφώσεις κατά περιόδους. τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες και τις βραδινές ώρες στα δυτικά ηπειρωτικά.

‘Ανεμοι: στα δυτικά μεταβλητοί ασθενείς. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και πρόσκαιρα στο ανατολικό αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.

Ads

Θερμοκρασία: σε άνοδο.

Μεγάλη Τέταρτη 4/4

Καιρός: γενικά αίθριος με λίγες αραιές νεφώσεις στη βόρεια και την ανατολική νησιωτική χώρα. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά.

‘Ανεμοι: στα δυτικά μεταβλητοί ασθενείς. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Μεγάλη Πέμπτη 5/4

Καιρός: λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά.

‘Ανεμοι: μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία στα δυτικά, τα κεντρικά και τα νότια από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ τοπικά στα πελάγη έως 5 μποφόρ.

Μεγάλη Παρασκευή 6/4

Καιρός: στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χωρά λίγες νεφώσεις που από το απόγευμα θα αυξηθούν.

‘Ανεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και βαθμιαία στα δυτικά και τα νότια πελάγη τοπικά 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: σε πτώση.

Μεγάλο Σάββατο 7/4

Καιρός: άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες.

‘Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα στα δυτικά.

Θερμοκρασία: σε μικρή περαιτέρω πτώση.

Κυριακή του Πάσχα 8/4

Καιρός: Στα δυτικά λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και στα νότια σποραδικές καταιγίδες. Από το απόγευμα σταδιακά τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα νοτιοανατολικά.

‘Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά μέχρι 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Σε άνοδο στα δυτικά.