«Για εμένα σκάνδαλο υπάρχει και θα πρέπει αυτό το σκάνδαλο να μην μείνει αδιερεύνητο», είπε για την υπόθεση Novartis, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Λεωνίδας Γρηγοράκος. 

Ads

Η δήλωση του Λεωνίδα Γρηγοράκου (ΠΑΣΟΚ) έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον αφού διετέλεσε αναπληρωτής υπουργός Υγείας στην συγκυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ το τελευταίο εξάμηνο πριν τις εκλογές του Ιανουαρίου και την εκλογική επικράτηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Ουσιαστικά με την δήλωσή του, ότι υπάρχει σκάνδαλο αδειάζει τόσο τον Ευάγγελο Βενιζέλο, του οποίου το όνομα εμπλέκεται στη δικογραφία της Novartis, όσο και τα στελέχη του κόμματος που μιλούν περί σκευωρίας. 

Μιλώντας στον Alpha σημείωσε, μεταξύ άλλων: «αυτό το σκάνδαλο να μην μείνει αδιερεύνητο. Και δεν πρέπει να κρυφτούν αυτοί οι ένοχοι πίσω από τις ανάγκες της χώρας».

Ads

«Εγώ και ο χώρος που εκπροσωπώ θέλουμε πλήρη διαλεύκανση της ιστορίας γιατί αυτή η διαλεύκανση είναι απαίτηση του ελληνικού λαού», πρόσθεσε. 

«Με λυπεί και δεν είχα φανταστεί ποτέ ότι θα συμμετείχα σε ένα πολιτικό σύστημα που η διαφθορά του θα ήταν τόσο μεγάλη» ανέφερε επίσης ο πρώην υπουργός τονίζοντας ότι «θέλω να γίνει διερεύνηση του σκανδάλου και θέλω η NOVARTIS να φέρει τα χρήματα πίσω».