Τον γιο του, που εμπλέκεται σε κύκλωμα εκβιαστών, υπερασπίστηκε ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής, Γιώργος Γερολυμάτος.

Ads

Σε δηλώσεις του σχετικά με το θέμα, στο κανάλι «Ε», υποστήριξε:

«Με έχει πειράξει όλη αυτή η ιστορία, όπως κάθε πατέρα ή μάνα. Είναι ο γιος μου από τον πρώτο μου γάμο και έχει το δικό του σπίτι. Ξέρω πολύ καλά τον χαρακτήρα του και τι άνθρωπος είναι. 45 χρόνια είμαι στη νύχτα, πέρασα αλώβητος από ναρκωτικά, μπράβους για να έχω καθάριο το όνομά μου και να μη μπορεί κανείς να μου προσάψει τίποτα».

«Σε αυτό το περιβάλλον μεγάλωσε και ο γιος μου. Είμαι σίγουρος ότι είναι οικογενειάρχης και θα λάμψει η δικαιοσύνη και θα πάνε όλα καλά. Είμαι σίγουρος ότι είναι κατά λάθος εμπλεκόμενος, θα πάνε όλα καλά και πιστεύω ότι όλα θα τελειώσουν αισίως», πρόσθεσε ο Γιώργος Γερολυμάτος. 

Υπενθυμίζεται πως ο γιος του τραγουδιστή κατηγορείται για συμμετοχή σε εγκληματική ομάδα τα μέλη της οποίας διέπρατταν εκβιάσεις ιδιωτών με το πρόσχημα εντολών μεσιτείας σε ισχύ για αγοραπωλησίες ακινήτων. 

Ads

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για τα αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, της εκβίασης, της έκρηξης, των διακεκριμένων περιπτώσεων φθοράς, της οπλοκατοχής και παραβάσεων σχετικά με τις εκρηκτικές ύλες.