Υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο Δυτικό Τομέα της Β’ Αθηνών στις εθνικές εκλογές θα είναι ο γνωστός δημοσιογράφος Γιάννης Λοβέρδος με τον οποίο συναντήθηκε το πρωί στην Βουλή ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ads

«Με βαθύ αίσθημα ευθύνης και καθήκοντος αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτακη να ειμαι υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο δυτικό τομέα της Β’ Αθηνών. Είναι υποχρέωση μου να συστρατευθώ στον μεγάλο αγώνα του Κυριάκου για την ανόρθωση της πατρίδας μας!» σημειώνει.

Ο Γιάννης Λοβέρδος γεννήθηκε το 1959, είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου και ασκεί τη δημοσιογραφία εδώ και 33 χρόνια. Έχει εργασθεί μεταξύ άλλων στις εφημερίδες Καθημερινή, Βήμα, Απογευματινή και Επενδυτής, διετέλεσε διευθυντής της Βραδυνής, ενώ για σειρά ετών είχε την ευθύνη ενημερωτικών εκπομπών στη ΝΕΤ, στο Αlter και το Μega. Παράλληλα έχει και μακρά αυτοδιοικητική πείρα, καθώς έχει υπάρξει δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο του Βύρωνα, ενώ υπήρξε και πρόεδρος του ιστορικού αθλητικού σωματείου του Βύρωνα της Δόξας.