«Πλήρως ανακριβές στα περισσότερα σημεία του» χαρακτήρισε το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ για τις εξελίξεις στο Eurogroup ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δ. Τζανακόπουλος κατά τη συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο του σταθμού.

Συγκεκριμένα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αμφισβήτησε ότι ο Ευκλείδης Τσακαλώτος έγινε δέκτης κατηγοριών για το θέμα των συλλογικών διαπραγματεύσεων ενώ επίσης, δεν υπήρξε, όπως  ανέφερε ρεπορτάζ του σταθμού, κριτική για τις τοποθετήσεις Τσακαλώτου και Τσίπρα περί μη εφαρμογής των μέτρων αν δεν υπάρξει λύση στο ζήτημα του χρέους.

Αντιθέτως, «η ίδια η κα. Λαγκάρντ βρίσκει εύλογο αυτό το επιχείρημα του Αλ. Τσίπρα», τόνισε ο Δ. Τζανακόπουλος.

«Το κείμενο της πρότασης που κατατέθηκε στο Eurogroup δεν είναι αυτό το οποίο ανέφερε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, ως προς το ζήτημα του χρέους», πρόσθεσε ο κυβερνητικό εκπρόσωπος.

«Το κείμενο είχε και πρόταση που αφορούσε το χρέος αλλά δεν κρίθηκε ικανοποιητική από μία σειρά χωρών, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα», σε αντίθεση με τις ανακρίβειες του «ρεπορτάζ» του ΣΚΑΪ, υπογράμμισε ο Δ. Τζανακόπουλος καυτηριάζοντας και τα σχόλια του Μπ. Παπαδημητρίου για τις κινήσεις της ελληνικής κυβέρνησης.