«Εκπληκτικό άρθρο από τον κ. Θέμο Αναστασιάδη και αξίζει να το διαβάσετε και να το μοιραστείτε και με άλλους».

Ads

Με αυτό το σχόλιο  ο Άδωνις Γεωργιάδης ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter το χθεσινό άρθρο του Θέμου Αναστασιάδη στο «Πρώτο Θέμα», που έχει τίτλο «Ζητώ κι εγώ συγγνώμη από το καλό το παλικάρι που ξέρει κι άλλο μονοπάτι επειδή γκρεμοτσακίζεται για να με ξεκάνει» και το οποίο ο αντιπρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης μάς προτρέπει και να το διαβάσουμε και να το μοιραστούμε.

Το «καλό το παλικάρι που ξέρει κι άλλο μονοπάτι», είναι ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος σύμφωνα με τα γραφόμενα του Θέμου Αναστασιάδη θέλει να τον «εξοντώσει» και να τον «καταστρέψει». Γι αυτό και καταγγέλλει την προσωπική του «δίωξη» από τον πρωθυπουργό, τον Παύλο Πολάκη κι άλλους «τσάτσους»

Σύμφωνα με τον εκδότη, «πόθος» του Αλέξη Τσίπρα είναι να κλείσει το «Πρώτο Θέμα», όμως όπως δηλώνει, εκείνος «δεν θα γίνει ζητιάνα αλλά ούτε και πουτάνα κανενός». «Απλά θα τα πάρει όλα σβάρνα» και «ορκίζεται» αγώνα κατά της «χούντας Τσίπρα», τον οποίο παρομοιάζει με γκάνγκστερ, γυμνό βασιλιά, κ.ά.

Ads

«Σφαγή θέλουν; Θα την έχουν!» καταλήγει ο εκδότης του «Πρώτου Θέματος» σε μία προειδοποίηση.

Όλα αυτά σχετίζονται με την απόφαση της Δικαιοσύνης που του ζητά να πληρώσει για τα 5 εκατ. μαύρου χρήματος που έβγαλε στην Ελβετία, καθώς σύμφωνα με τη γνωμοδότηση του Ελεγκτικού Συνεδρίου, κατείχε αδιαφανώς και αδικαιολογήτως σε λογαριασμό της γαλλικής τράπεζας, BNP Paribas, 4.973.500 ευρώ τα οποία καλείται να επιστρέψει.