Ευθύνες στην κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα για όσα ζει τώρα η Ευρώπη, καταλόγισε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, αναφερόμενος στις χθεσινές τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι.

Ads

Σε ομιλία του στη Θεσσαλονίκη, υποστήριξε ότι «η Ευρώπη θα καταλάβει ότι γι’ αυτό που ζει τώρα, η δική μας κυβέρνηση έχει ευθύνη». 

Η ελληνική κυβέρνηση είναι «αυτή που με την κ. Τασία Χριστοδουλοπούλου και με τον κ. Αλέξη Τσίπρα, αλλάζοντας την πολιτική της προηγούμενης κυβέρνησης του Αντώνη Σαμαρά, άνοιξε τα σύνορα και στην κυριολεξία προσκάλεσε όλους αυτούς τους ανθρώπους στην Ευρώπη» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης. 

Στη συνέχεια εξαπέλυσε επίθεση και εναντίον του Πάνου Καμμένου, διερωτώμενος «πόση εμπιστοσύνη μπορούμε να έχουμε στο κράτος του ΣΥΡΙΖΑ, όταν ο άνθρωπος που χειρίζεται, ως υπουργός Εθνικής Άμυνας, τη φύλαξη των συνόρων, ο κ. Παναγιώτης Καμμένος, είχε δηλώσεις πριν από πέντε μήνες ότι αν η Ευρώπη συγκρουστεί μαζί μας θα γεμίσουμε την Ευρώπη τζιχαντιστές, στο Βερολίνο, στις Βρυξέλλες και στο Παρίσι».

Ads