Δεν ήξερε… Τι ήθελε και ρώτησε; Κάπως έτσι την πάτησε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης που ήθελε να πικάρει τον Αλέξη Τσίπρα μέσω twitter αλλά βρέθηκε αντιμέτωπος με τον… καθρέφτη του!

Ads

Ο Άδωνις Γεωργιάδης πόσταρε προχθές στον προσωπικό του λογαριασμός το τραγούδι του  Σταμάτη Μορφονιού  «Ο άρχοντας» και αναρωτήθηκε «Ο άρχοντας της καρπαζιάς και ο ψεύτης β´ διαλογής που τον γλεντάει το σύστημα…για ποιον να είναι το τραγούδι;», φωτογραφίζοντας τον Αλέξη Τσίπρα.

Ακούστε το τραγούδι:

[jwplayer | file=https://www.youtube.com/watch?v=9nuVL0U0_eA]

Ads

Η απάντηση δεν άργησε να έρθει όμως από τον ίδιο τον τραγουδοποιό. Απαντώντας ο ίδιος στο tweet του Άδωνι Γεωργιάδη, ο Σταμάτης Μορφονιός έγραψε: «Αφού αναρωτιέσαι για ποιον το έγραψα θα σου πω. Καθρέφτες σίγουρα θα έχεις πολλούς κοντά σου. Κοιτάξου».

Δείτε τον διάλογο:

image

Δίνοντας συνέχεια στο θέμα, ο τραγουδοποιός μίλησε στο e-tetRadio δηλώνοντας ότι δεν επιτρέπει στον Άδωνι Γεωργιάδη να χρησιμοποιεί το τραγούδι του για να κάνει αντιπολίτευση, και σχολιάζοντας παράλληλα τα μέσα που έσπευσαν να ερμηνεύσουν τους στίχους του, δείχνοντας πίσω από αυτούς τον πρωθυπουργό.

«Το ότι διαφωνώ κάθετα με τον δρόμο που επέλεξε να ακολουθήσει ο Αλέξης Τσίπρας μετά το δημοψήφισμα, είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από το να επιτρέψω στον Άδωνι Γεωργιάδη -αγαπημένου παιδιού του χουντικού Στυλιανού Παττακού- να χρησιμοποιήσει ένα τραγούδι μου για “αντιπολίτευση”. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο», δήλωσε συγκεκριμένα ο Σταμάτης Μορφονιός.

Και συνεχίζοντας είπε: «Επειδή λοιπόν τις τελευταίες ημέρες δημιουργήθηκε ένα θέμα στο διαδίκτυο με αρκετά site που ανάρτησαν το τραγούδι μου “Ο Άρχοντας” βάζοντας τίτλο “Ένα τραγούδι που (μάλλον) είναι αφιερωμένο στον Τσίπρα” θέλω να πω αυτό: Ο “Άρχοντας” για τον οποίο έχει γραφτεί το τραγούδι βρίσκεται σίγουρα μέσα στην βουλή, βρίσκεται όμως ακόμα σιγουρότερα στη γειτονιά μας, βρίσκεται στην εργασία μας. Ενίοτε βρίσκεται και στον καθρέφτη μας. Καλό θα ήταν νομίζω από αυτό το τελευταίο να ξεκινήσουμε να τον αναζητούμε μπας κι έρθει κάποια όμορφη μέρα να γλιτώσουμε από δαύτον και να πάμε επιτέλους ένα βήμα παρακάτω».