Ψήφισμα διαμαρτυρίας για την τιμωρία της ομάδας τους απαίτησαν να μεταδοθεί από την ΕΡΤ3 περίπου 50 οπαδοί του ΠΑΟΚ οι οποίοι εισέβαλαν στο στούντιο, διέκοψαν το δελτίο ειδήσεων, πέταξαν φέιγ βολάν που έγραφαν «Ανεπιθύμητοι ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ», ενώ συνομίλησαν με στελέχη του αθλητικού τμήματος της ΕΡΤ3.

Ads

Ο δημοσιογράφος αναγκάστηκε να διαβάσει δημοσίως την ανακοίνωση τους, ενώ όπως ανακοίνωσαν, την Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στην Καμάρα στις 6 το απόγευμα και την Κυριακή συλλαλητήριο στην Αριστοτέλους με πορεία προς την Τούμπα για το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ

«Η διοίκηση της ΕΡΤ καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την εισβολή οπαδών ποδοσφαιρικής ομάδας σε στούντιο της ΕΡΤ3 κατά τη διάρκεια εκπομπής σε ζωντανή μετάδοση.

Ads

Η διακοπή της κανονικής ροής του προγράμματος συνιστά βαθιά αντιδημοκρατική πράξη, η οποία ουδόλως συνάδει προς το φίλαθλο πνεύμα. Η ΕΡΤ επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός της για τη διαφύλαξη της απρόσκοπτης λειτουργίας της.

Τέλος, διευκρινίζεται ότι η ΕΡΤ και η ΕΡΤ3 δηλώνουν ότι το περιεχόμενο της ανακοίνωσης που αναγνώσθηκε εκφράζει αποκλειστικά τους συντάκτες του συγκεκριμένου κειμένου, απόρροια και του τρόπου με τον οποίο το επέβαλαν».