O τερματοφύλακας της εθνικής Ισπανίας, Νταβίντ Ντε Χέα, όπως και ο ποδοσφαιριστής Ίκερ Μουνιαΐν, διέψευσαν τα δημοσιεύματα περί εμπλοκής τους σε σκάνδαλο trafficking.

Ads

«Όλα είναι ψέμματα. Όλα είναι κατασκευασμένα από τον Τύπο. Η υπόθεση έχει ανατεθεί στους δικηγόρους μου», δήλωσε ο Ντε Χέα όπου βρίσκεται στη Γαλλία για να αγωνιστεί με την εθνική ομάδα της Ισπανίας στο Euro 2016.

Τα βρετανικά ΜΜΕ, ανάμεσά τους και ο Independent αναπαρήγαγαν τα ισπανικά δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία ο τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάτεντ έλαβε μέρος το 2012 σε σεξουαλικό όργιο με τον Ίκερ Μουνιαΐν, ως μέλη της εθνικής Ισπανίας U21. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα μεταξύ των γυναικών ήταν και μια κοπέλα η οποία υποχρεώθηκε να συμμετάσχει παρά τη θέλησή της.

«Όλα όσα γράφτηκαν και ακούστηκαν είναι εντελώς λάθος και ψέματα! Τις επόμενες ημέρες θα προσλάβω δικηγόρο για να υπερασπιστεί την τιμή μου. Ελπίζω πως όλοι οι οπαδοί που με στηρίζουν στο γήπεδο, συνεχίζουν να πιστεύουν σε μένα», ανέφερε από την πλευρά του ο Ίκερ Μουνιαΐν.

Ads