Συγγενείς και φίλοι της άτυχης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη προπηλάκισαν και πάλι κατά την άφιξή του στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων τον 58χρονο δολοφόνο της. 

Ads

Ο 58χρονος είχε ζητήσει και είχε λάβει 48ωρη προθεσμία την Τετάρτη, όταν και σημειώθηκαν επεισόδια εναντίον του από συγγενείς και φίλους της άτυχης κοπέλας. Οι αστυνομικοί, παρά την ισχυρή τους παρουσία, δεν κατάφεραν να τον προστατεύσουν. Ο 58χρονος δέχτηκε γροθιές και κλωτσίες από άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος της Δώρας Ζέμπερη, ενώ κάποιοι άλλοι εκτόξευσαν μπουκάλια εναντίον του. 

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, θα υποστηρίξει ότι δεν είχε πρόθεση για την ανθρωποκτονία της κοπέλας, αλλά για κλοπή της τσάντας της, ενώ την ώρα της πράξης του, βρισκόταν σε στερητικό σύνδρομο. 

Σε βάρος του ο εισαγγελέας έχει ασκήσει ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, ληστεία με ιδιαίτερη σκληρότητα από την οποία επήλθε θάνατος, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία. 

Πλήθος κόσμου, συγγενείς και φίλοι της Δώρας Ζέμπερη, έχουν συγκεντρωθεί στον εξωτερικό χώρο και απειλούν να λιντσάρουν τον δράστη κατά την έξοδό του. Χαρακτηριστικό της τεταμένης ατμόσφαιρας είναι ότι στα δικαστήρια κατέφθασαν δυνάμεις των ΜΑΤ προκειμένου να δημιουργήσουν μία ασπίδα ασφαλείας για τον δράστη έτσι ώστε να μην δεχθεί νέα επίθεση.

Ads

image

image

image