Αναπάντητα παραμένουν τα ερωτήματα για την τραγωδία στον Νέο Κόσμο, όπου μία μητέρα πέταξε το 4,5 χρονών κοριτσάκι της από τον 5ο όροφο, όπου έμεναν και στη συνέχεια αυτοκτόνησε και η ίδια πέφτοντας στο κενό.

Ads

Οι συγγενείς της 40χρονης μητέρας είναι σε κατάσταση σοκ και δεν μπορούν να πιστέψουν τι συνέβη αλλά ούτε και να δώσουν κάποια εξήγηση.

«Είχα μια πολύ καλή σχέση με την γυναίκα μου, μια ήρεμη ζωή και μια ευτυχισμένη οικογένεια. Ποτέ δεν είχε κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα. Ούτε φάρμακα έπαιρνε, ούτε είχε νοσηλευτεί. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το έκανε. Δεν αντιμετωπίζαμε κανένα πρόβλημα. Ήμασταν αγαπημένοι. Λίγη ώρα πριν γυρίσω στο σπίτι μου, είχαμε ανταλλάξει κάποια γραπτά μηνύματα στο κινητό, όπως κάναμε κάθε μέρα. Δεν είχα καταλάβει κάτι διαφορετικό στη συμπεριφορά της», ανέφερε στην κατάθεσή του στην αστυνομία ο τραγικός σύζυγος και πατέρας που είδε σε λίγα λεπτά την οικογένειά του να ξεκληρίζεται.

Από την πλευρά του ο αδελφός της, επιβεβαίωσε τα λεγόμενα του γαμπρού του, υπογραμμίζοντας πως είχαν μια ωραία οικογένεια. «Ποτέ δεν μου είχε αναφέρει ότι κάτι την απασχολεί. Ήταν αγαπημένοι. Από όσο γνωρίζω δεν είχαν τσακωμούς, ούτε κάποιο οικονομικό πρόβλημα. Είχαν μία απλή ήρεμη ζωή με αγάπη. Είχαμε επικοινωνήσει μέσα στην ημέρα και δεν μου είπε κάτι που να με βάλει σε σκέψεις. Δεν μπορώ να φανταστώ τι την ώθησε σε αυτήν την πράξη».

Ads

Πάντως τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι η γυναίκα είχε σχεδιάσει το τι θα έκανε. Χαρακτηριστικό είναι ότι είχε κλειδώσει και είχε βάλει τον σύρτη στην πόρτα του διαμερίσματος, ώστε ο σύζυγός της που επέστρεφε εκείνη την ώρα από τη δουλειά να μην μπορέσει να μπει μέσα. Εκείνος όταν βρήκε την πόρτα κλειδωμένη, χτύπησε στο γειτονικό διαμέρισμα προκειμένου να μπορέσει να περάσει από εκεί στο μπαλκόνι του, αλλά δεν πρόλαβε.

Ο Ant1 μετέδωσε πως το παιδί έπεσε πρώτα σε δέντρα που υπήρχαν στο πεζοδρόμιο και αποφάσισε να αλλάξει τη φορά του κορμιού της κι έπεσε πιο αριστερά με αποτέλεσμα να πέσει κατευθείαν στο οδόστρωμα ώστε να είναι ακαριαίος ο θάνατος. Το κοριτσάκι ξεψύχησε 40 λεπτά αργότερα.