Ο Μένιος Φοουρθιώτης, σε νέα ανάρτησή του, μετά τις αναρτήσεις του για την επικοινωνία που είχε με τον Γιώργο Γεραπετρίτη, υπουργό Επικρατείας της κυβέρνησης, και τον Νίκο Ρωμανό, διευθυντή του γραφείου τύπου της Νέας Δημοκρατίας, επισυνάπτει μια φωτογραφία όπου απεικονίζονται μηνύματα που αντάλλαξε με τον υπουργό, όπου ο ίδιος μάλιστα του εύχεται χρόνια πολλά.

Ads

Στο tweet, ο Μένιος Φουρθιώτης γράφει: «Επειδή εγώ μιλάω μόνο με αποδείξεις ιδού ένα μήνυμα από τις συνομιλίες με τον υπουργό που με ευχαριστούσε για την προβολή ρεπορτάζ στα ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ για τον ίδιο για να μην υπάρχουν απορίες».

Και επισυνάπτει το sms του υπουργού:

«Χρόνια πολλά κύριε Φουρθιώτη. Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την προβολή και την εκτίμηση. Να είστε πάντα χαμογελαστές και αγαπητός».

Ads

Το μήνυμα του Φουρθιώτη συνοδεύεται και από φωτογραφία από εκπομπή του με τίτλο:

«Γιώργος Γεραπετρίτης: Ο καθηγητής συνταγματικού δικαίου που κατέκτησε την κορυφή της πολιτικής».

Νωρίτερα, ο υπουργός Επικρατείας της κυβέρνησης Μητσοτάκη, Γιώργος Γεραπετρίτης, παραδέχθηκε ότι του τηλεφώνησε, κάνοντας λόγο για «απάντηση στις οχλήσεις τους όταν ο ίδιος επικαλείτο απειλές κατά της ζωής του».

Υπενθυμίζεται ότι ο Μένιος Φουρθιώτης ανέβασε στο twitter κάποιες τηλεφωνικές κλήσεις που είχε με τον Γιώργο Γεραπετρίτη, υπουργό Επικρατείας της κυβέρνησης, και τον Νίκο Ρωμανό, διευθυντή του γραφείου τύπου της Νέας Δημοκρατίας, «διαφημίζοντας» τη σχέση του με τη Νέα Δημοκρατία, απαντώντας μετά από καιρό στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξη Τσίπρα, που είχε ρωτήσει στη Βουλή τον Γ. Γεραπετρίτη για τις σχέσεις του με τον Μ. Φουρθιώτη.