Έχει πάρει τέτοια φόρα ο αρθρογράφος της Καθημερινής,  Στέφανος Κασιμάτης, και το ερώτημα πλέον που τίθεται ανοικτά είναι η στάση της διοίκησης της εφημερίδας κι αν συμφωνεί με τέτοιου είδους δημοσιεύσεις. (διαβάστε σχετικά: Το Πινγκ Πονγκ Χρυσής Αυγής – Καθημερινής)

Ads

Μετά το πρόσφατο μισογυνικό και μισάνθρωπο σχόλιό του για την αντιπρόεδρο της βουλής, Τάσια Χριστοδουλόπουλου, για το οποίο μετά το σάλο που προκάλεσε ζήτησε σε δεύτερο χρόνο συγγνώμη, επανήλθε δριμύτερος και αισχρότερος, αναφερόμενος αυτήν τη φορά στον δολοφονημένο το 1991 από στέλεχος της ΝΔ, εκπαιδευτικό Νίκο Τεμπονέρα. 

«Βασιλικότερος του βασιλέως», επί του προκειμένου «πιο ακροδεξιός κι από τον ακροδεξιό δολοφόνο»  αναρωτιέται σήμερα τι προσέφερε στη χώρα ο Νίκος Τεμπονέρας, ώστε να αξίζει να πάρει το όνομά του η σήραγγα στην Κορίνθου Πατρών που εγκαινιάστηκε χτες. «Καλά ο Στεφανόπουλος, καλά και ο Παπανδρέου, αλλά ο Τεμπονέρας τι προσέφερε στη χώρα, εκτός από τον θάνατό του υπερασπιζόμενος μια μαθητική κατάληψη στη Πάτρα».

image

Ads