Νέα ηλεκτρονική επίθεση στην ιστοσελίδα του υπουργείου Δικαιοσύνης πραγματοποίησαν οι Anonymous τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης. Στο μήνυμα τους, το οποίο είναι στα ελληνικά, επισημαίνουν ότι οι τρεις μαθητές Λυκείου σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για την προηγούμενη επίθεση στις 2 Φεβρουαρίου δεν έχουν καμία σχέση με την υπόθεση.

Ads

 
Οι τρεις μαθητές, σύμφωνα με την αστυνομία, είναι μέλη της ομάδας με το ψευδώνυμο «Greek Hacking Scene (G.H.S.)», η οποία είχε αναλάβει την ευθύνη για την οργανωμένη επίθεση στην ηλεκτρονική σελίδα του υπουργείου Δικαιοσύνης και στο μήνυμα τους ανέφεραν ότι εκπροσωπούν τους ANONYMOUS. Ένας 18χρονος συνελήφθη για την υπόθεση ενώ δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος και άλλων δύο ανηλίκων, 16 και 17 ετών.
 
Στο μήνυμα τους οι Anonymous, αναφέρουν χαρακτηριστικά πως «τα παιδιά της GHS (Greek Hacking Scene) δεν είχαν να κάνουν κάτι με το Site αυτό. ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ».
 
Το μήνυμα των Anonymous εμφανιζόταν στην ιστοσελίδα του υπουργείου για περίπου τρεις ώρες, στα ελληνικά και σε μαύρο φόντο. Το μήνυμα έχει αφαιρεθεί, ωστόσο, η λειτουργία του ιστότοπου του υπ. Δικαιοσύνης δεν έχει αποκατασταθεί.
 

 

Απευθυνόμενοι προς τους Έλληνες πολίτες, αναφέρουν μεταξύ άλλων ότι παρακολουθούν καθημερινά την κυβέρνηση της Ελλάδας, την οποία χαρακτηρίζουν «κατοχική» να καταλύει το Σύνταγμα και να οδηγεί τον λαό στην εξαθλίωση.
 
«Η Δημοκρατία στην Ελλάδα, πεθαίνει, πέθανε την ώρα που ανέλαβε μια κυβέρνηση που δεν είχε εκλεγεί από τον ελληνικό λαό» αναφέρουν στο μήνυμά τους. Προειδοποιούν μάλιστα την ελληνική κυβέρνηση να μην ψηφίσει το νομοσχέδιο για τη νέα δανειακή κυβέρνηση, απαιτώντας την αποχώρηση του ΔΝΤ από την Ελλάδα, τη μη πληρωμή των δανείων στους «τοκογλύφους» και τη διενέργεια εκλογών.
 
Σημειώνουν μάλιστα ότι δεν πρόκειται να διαπραγματευτούν με αυτούς που ψήφισαν το ACTA και δολοφόνησαν τη Δημοκρατία. «Είμαστε εκατομμύρια απέναντι σε σας τους 300 και σε αυτό τον πόλεμο τα δακρυγόνα σας δεν θα σας βοηθήσουν» τονίζουν οι Anonymoys και προσθέτουν ότι το Υπουργείο Δικαιοσύνης είναι μόνο ένα μικρό δείγμα του τι μπορούν να κάνουν.
 
«Έλληνες πολίτες, οι Anonymous είναι στο πλευρό σας. Να μας περιμένετε. Η δικαιοσύνη έρχεται» σημειώνεται στο μήνυμα.
 
Διαβάστε Επίσης: Ποιοι είναι οι Anonymous

Ads