Νεκρός ανασύρθηκε από τα συντρίμμια του αυτοκίνητου του ο 23χρονος, Αλέξανδρος Ζαχαριάς, γιος του ιδιοκτήτη της ομώνυμης αλυσίδας καταστημάτων παιχνιδιών.

Ads

Ο 23χρονος οδηγούσε ένα Volkswagen Golf GTI το απόγευμα της Τρίτης στη λεωφόρο Τραπεζούντος 63, στον Άγιο Στέφανο, όταν στην προσπάθειά του να προσπεράσει προπορευόμενο αυτοκίνητο βγήκε από τον δρόμο και καρφώθηκε σε στύλο της ΔΕΗ. Μια από τις εκτιμήσεις αναφέρει πως ίσως τη στιγμή της προσπέρασης, ο οδηγός του άλλου αυτοκινήτου να έκανε κάποια κίνηση που δεν περίμενε ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς, με αποτέλεσμα να χάσει εκείνος τον έλεγχο του οχήματός του.

Ήταν μόνος του στο αυτοκίνητο, ενώ χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για να τον απεγκλωβίσουν από την άμορφη μάζα στην οποία είχε μετατραπεί το όχημα.

Ο 23χρονος ανασύρθηκε από τα συντρίμμια χωρίς να έχει τις αισθήσεις του και στη συνέχεια διακομίστηκε στο ΚΑΤ, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ads

Στο πλαίσιο των ερευνών για τα αίτια που προκάλεσαν το θανατηφόρο τροχαίο, οι αστυνομικοί πρόκειται να πάρουν καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες αλλά και από την οδηγό του αυτοκινήτου που προπορευόταν.

Δείτε τι είπε αυτόπτης μάρτυρας στον ΣΚΑΪ:

Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στον ίδιο δρόμο, όπου τον Ιούνιο του 2013 τέσσερα ανήλικα κορίτσια 16 ετών και η 41χρονη μητέρα ενός από αυτά έχασαν τη ζωή τους, όταν η οδηγός έχασε τον έλεγχο και καρφώθηκε σε μάντρα παρακείμενου σπιτιού.

Υπενθυμίζεται πως σε τροχαίο δυστύχημα είχε χάσει τη ζωή του και ο γιος του ιδιοκτήτη των Jumbo, Γιώργος Βακάκης, στις 26 Φεβρουαριου του 2017, όταν η Porsche που οδηγούσε έπεσε πάνω στο σταθμευμένο αυτοκίνητο του Υπάτιου Πατμανόγλου.

Νεκροί από την Porsche είχαν ανασυρθεί ο οδηγός της Γιώργος Βακάκης και ο συνοδηγός του Ανδρέας Γεωργακόπουλος. Νεκροί ανασύρθηκαν επίσης από το σταθμευμένο αυτοκίνητο η Αποστολία Πατμάνογλου και ο γιος της Παύλος Πατμάνογλου.