Ένας 28χρονος ντελιβεράς έχασε τη ζωή του σήμερα σε τροχαίο εν ώρα εργασίας στη Λάρισα. 

Ads

Το τραγικό εργατικό δυστύχημα συνέβη λίγο μετά τις 9 το πρωί, στη διασταύρωση της οδού Καρδίτσης με το δρόμο που οδηγεί στο νέο κοιμητήριο, στο ρεύμα προς Λάρισα, όπως αναφέρει το onlarisa.gr.

Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, το μηχανάκι που οδηγούσε ο 28χρονος εργαζόμενος ως διανομέας σε γνωστή αλυσίδα καφέ της Λάρισας, συγκρούστηκε με φορτηγό. 

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που ο άτυχος νεαρός φέρεται να βρήκε ακαριαίο θάνατο αφού όταν μετά από ελάχιστα λεπτά έσπευσαν οι διασώστες του ΕΚΑΒ, ήταν ήδη νεκρός.

Ads

Η σορός του μεταφέρθηκε στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Ανακοίνωση εξέδωσε το Εργατικό Κέντρο της Λάρισας, στην οποία αναφέρει μεταξύ άλλων πως ο θάνατος του εργαζόμενου διανομέα σε τροχαίο «αναδεικνύει την εντατικοποίηση που επιβάλλουν οι εργοδότες και τους κινδύνους για τη ζωή τους ή τη σωματική ακεραιότητα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι και σ’ αυτόν τον κλάδο, οι οποίοι εργάζονται σε πολύ επικίνδυνες συνθήκες, κάτω από την ανάγκη της επιβίωσης και τον φόβο της απόλυσης, με άθλιους μισθούς».

Το Εργατικό Κέντρο Ν. Λάρισας εκφράζει τα συλλυπητήρια στους οικείους του αδικοχαμένου νεαρού και καλεί όλους τους εργαζόμενους σε κάθε χώρο δουλειάς να μην αποδέχονται, μπροστά στην ανάγκη του μεροκάματου για την επιβίωση, να τίθεται σε κίνδυνο η υγεία και η προστασία της ζωής τους.