Νεκροί μέσα στο αυτοκίνητό τους, το οποίο εντοπίστηκε αναποδογυρισμένο μέσα σε αρδευτικό κανάλι στην περιοχή Κατοχή Μεσολογγίου, βρέθηκαν οι δύο άνδρες που αγνοούνταν από την Πρωτοχρονιά στην Αιτωλοακαρνανία. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, ο 35χρονος Βασίλης Γρατσάνης πέθανε από πνιγμό. Αναμένονται τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης για τον Γιάννη Κορδώση. 

Ads

Το μαύρο Ι.Χ. αυτοκίνητο των δύο αγνοουμένων εντοπίστηκε νωρίτερα σήμερα, αναποδογυρισμένο, μέσα σε χαντάκι βάθους δύο μέτρων, κοντά στον δρόμο και σε μικρή απόσταση από το χωριό Κατοχή του Αιτωλικού. Η περιοχή αποκλείστηκε από την Αστυνομία, ενώ η επιχείρηση ανέλκυσης του οχήματος, το οποίο βρέθηκε μέσα στο νερό, επιβεβαίωσε το χειρότερο σενάριο. Στην άκρη του δρόμου είναι εμφανή τα σημάδια από την εκτροπή του οχήματος. Ένα από τα ενδεχόμενα που εξετάζουν οι αρχές είναι να έσκασε το λάστιχο της αριστερής μπροστινής ρόδος με αποτέλεσμα να χαθεί ο έλεγχος του αυτοκινήτου και να καταλήξει στο αρδευτικό κανάλι. 

image

Οι έρευνες για τους δύο φίλους, τους Ιωάννη Κορδώση και Βασίλη Γρατσάνη, 35 και 40 ετών, οι οποίοι αγνοούνται από τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς, ήταν σε εξέλιξη, σήμερα, τέταρτη ημέρα από την εξαφάνισή τους, ενώ η βελτίωση των καιρικών συνθηκών επέτρεψε την πτήση ελικοπτέρου της Αστυνομίας με θερμικές κάμερες.

Ads

image

image

image

image

image

image