Παθολογικά είναι, όπως όλα δείχνουν, τα αίτια του θανάτου της Νανάς Καραγιάννη. Η ιατροδικαστής που πραγματοποίησε τη νεκροψία – νεκροτομή οδηγείται στο παραπάνω συμπέρασμα λόγω της γενικότερης εικόνας των οργάνων της δημοσιογράφου.

Ads

Συγκεκριμένα, απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας ή αυτοκτονίας, αφού δεν υπάρχουν εξωτερικά ίχνη, όπως δήλωσε. Δεν απάντησε για το αν υπήρξε λήψη φαρμάκων ή ουσιών καθώς αυτό θα καθοριστεί από τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτίμησε μάλιστα ότι ο θάνατος της Νανάς Καραγιάννη επήλθε 24 ώρες πριν βρεθεί νεκρή από τον πατέρα της, καθώς διαπίστωσε συρρίκνωση του εσωτερικού της, στο στομάχι και στα έντερά της, όπου και υπήρχαν και τα πρώτα σημάδια της σήψης. Υπενθυμίζεται ότι η δημοσιογράφος έδινε για χρόνια μάχη με τη νευρική ανορεξία. 

Θα αποτεφρωθεί η σορός της Νανάς Καραγιάννη

Ads

Η σορός της Νανάς Καραγιάννη θα μεταφερθεί στο εξωτερικό και θα αποτεφρωθεί, καθώς αυτή ήταν η τελευταία επιθυμία της αδικοχαμένης δημοσιογράφου και παρουσιάστριας, σύμφωνα με τα όσα είπε η μητέρα της Αρετή Καββαδία. 

Την είδηση μετέφερε με ανάρτηση της στο Facebook η Αφροδίτη Υψηλάντη η οποία υπήρξε στενή της φίλη. «Η σορός της Νανάς θα ταξιδέψει στο εξωτερικό για να αποτεφρωθεί. Αυτή ήταν η τελευταία επιθυμία της, όπως μου είπε πριν λίγο η μητέρα της».