Νεκρό εντοπίστηκε το 6χρονο κοριτσάκι, η Στυλιανή Εικοσπεντάκη, η οποία είχε δηλωθεί ως εξαφανισμένη από το πρωί της Πέμπτης. Οι αστυνομικοί που πραγματοποιούσαν τις έρευνες την εντόπισαν τα μεσάνυχτα μέσα σε κάδο απορριμάτων. 

Ads

Ως βασικός ύποπτος εξετάζεται ο πατέρας της, συνταξιούχος αστυνομικός, που από νωρίς βρίσκεται στο τμήμα Ανθρωποκτονιών.  

Οι αντιφάσεις του πατέρα 

Η εξαφάνιση του κοριτσιού, που έχει κινητικά προβλήματα, δηλώθηκε στις αρχές το πρωί της Πέμπτης από τον 61χρονο πατέρα. Όμως με την κατάθεσή του δεν διαφωτίσε τις συνθήκες κάτω από τις οποίες χάθηκε η κόρη του. Αντίθετα οι αστυνομικοί εντόπισαν κάποιες αντιφάσεις.

Ads

Ειδικότερα ο 61χρονος, απόστρατος αστυνομικός υποστήριξε ότι το πρωί της Πέμπτης, ξύπνησε αλλά δεν βρήκε την στο κρεβάτι του το 6χρονο κορίτσι. Αυτό όμως που προκάλεσε ερωτήματα στους αστυνομικούς είναι  ο λόγος που ο πατέρας δεν επικοινώνησε άμεσα με τις αρχές αλλά πρώτα πήγε το δίδυμο αδερφάκι της στο σχολείο. Ακολούθως ο 61χρονος επισκέφτηκε το τοπικό αστυνομικό τμήμα ώστε να δηλώσει την εξαφάνιση της κόρης του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο απόστρατος αστυνομικός ισχυρίστηκε πως λόγω κάποιων προβλημάτων ψυχολογικών προβλημάτων υγείας λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή που έχει παρενέργειες και του προκαλεί βαρύ ύπνο τις νυχτερινές ώρες. Πάντως όπως είπε δεν θυμάται να άφησε ανοιχτή την πόρτα του σπιτιού, ούτε αν ξέχασε τα κλειδιά πάνω σε αυτήν. Σημειώνεται πως η μητέρα της 6χρονης και σύζυγος του 61χρονου νοσηλεύεται εδώ και ημέρες σε νοσοκομείο, όπου θα υποβληθεί σε εγχείρηση. Οι έρευνες των αρχών ξεκίνησαν πραγματοποιήθηκαν στους χώρους του σπιτιού, της πολυκατοικίας και επεκτάθηκαν σε ακτίνα ενός χιλιομέτρου αναζητώντας ίχνη της μικρής.

Ανακοίνωση εξέδωσε και το Χαμόγελο του Παιδιού:

«Στις 27/04/2017, τις πρώτες πρωινές ώρες, εξαφανίστηκε από την Αγία Βαρβάρα, η Εικοσπεντάκη Στυλιανή, 6 ετών. Η Στυλιανή έχει καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, έχει ύψος 1,18 m και ζυγίζει 20 κιλά. Έχει δυσκολία στο βάδισμα. Φορούσε κίτρινη μπλούζα και ροζ παντελόνι φόρμας. Δε φοράει παπούτσια. Περισσότερες πληροφορίες δίδονται από τις αρμόδιες Αρχές που ερευνούν την εξαφάνιση και την εξέλιξή της. Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας»