Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση του θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη, αφού σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας το κινητό της τηλέφωνο βρίσκεται στα χέρια κάποιου κοντινού της ανθρώπου. 

«Θεωρούμε βάσιμα ότι κάποιος από τον περίγυρό της έχει στα χέρια του το κινητό τηλέφωνο», δήλωσε ο Βασίλης Ταουξής, δικηγόρος της οικογένειας στο STAR. 

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες ο δικηγόρος είχε πει ότι ο αδελφός της Ειρήνης Λαγούδη είχε σπεύσει τρομαγμένος στο γραφείο του λέγοντας ότι κάποιος ενεργοποίησε το viber της και άλλαξε και τη φωτογραφία. 

«Εμένα πάει κάπου το μυαλό μου, όχι σε συγκεκριμένα άτομα αλλά σε καταστάσεις. Η αδερφή μου έπεσε θύμα καταστάσεων ή απειλήθηκε κάποιος και μέσω της απειλής που δέχτηκε αυτός ή αυτοί, έπεσε θύμα η αδερφή μου και του είπανε ή τους είπανε θα σου στήσουμε τέτοιο πράγμα που θα φαίνεται ότι εσύ είσαι ο φονιάς», αναφέρει χαρακτηριστικά ο αδερφός της άτυχης 44χρονης, σύμφωνα με το STAR. 

Μηνύσεις από την οικογένεια για τις αναρτήσεις στο Facebook

Εντύπωση προκαλεί εδώ και λίγες ώρες μια ανάρτηση στο Facebook στη σελίδα «Δικαίωση για την Ειρήνη Λαγούδη». Η ανάρτηση γράφει: «Ζήτημα ωρών η σύλληψη του δολοφόνου. Σε απόσταση αναπνοής βρίσκονται οι Αρχές», κάτι όμως που διαψεύδεται από την Ασφάλεια Αγρινίου. 

Η ανάρτηση έχει προκαλέσει αναστάτωση στο περιβάλλον της άτυχης γυναίκας που ετοιμάζει μηνύσεις και για άλλα σχόλια που γίνονται στην ίδια σελίδα.

«Έχουμε να δούμε πολλά ακόμη, γιατί υπάρχουν και παράμετροι που έχουν κρατηθεί στην άκρη, δεν τις έχουμε αναφέρει καν», αποκαλύπτει ο δικηγόρος Βασίλης Ταουξής.

Στην Ασφάλεια Αγρινίου έχουν εμφανιστεί και καταθέτουν ήδη νέοι μάρτυρες.