Το πτώμα του 52χρονου του οποίου τα ίχνη είχαν χαθεί στα Πετράλωνα αναζητούν οι αρχές, μετά την ομολογία ενός 21χρονου ότι τον σκότωσε και τον πέταξε στα σκουπίδια. Ο καθ΄ ομολογία δράστης, ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, πρόσθεσε πως το θύμα είναι νονός του.

Ads

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε από φίλους του θύματος που ανησύχησαν επειδή δεν τον είδαν στο καφενείο όπου συχνάζει. Οι αστυνομικοί, παρουσία εισαγγελέα, μπήκαν στο σπίτι του 21χρονου, ενώ πραγματοποιήθηκε και έρευνα στους κάδους της περιοχής.

Όπως μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open το Σάββατο, κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τις κινήσεις του 21χρονου. Συγκεκριμένα, κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τον φερόμενο ως δράστη να πετάει σακούλες σκουπιδιών σε κάδο απορριμμάτων της περιοχής στη 01:30 τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, αίμα σε τρία δωμάτια, ανάμεσα σε αυτά τα υπνοδωμάτια, και επάνω σε κουβέρτες, εντόπισαν οι αστυνομικοί από τα εγκληματολογικά εργαστήρια στο σπίτι του 21χρονου. Οι αστυνομικοί, μέχρι στιγμής, δεν έχουν εντοπίσει το μαχαίρι με το οποίο ο φερόμενος ως δράστης υποστηρίζει ότι διέπραξε το έγκλημα.

Ads

Το απόγευμα του Σαββάτου έγινε έρευνα σε δύο κάδους σκουπιδιών, τους οποίους υπέδειξε ο 21χρονος ως αυτούς στους οποίους πέταξε τις σακούλες με το τεμαχισμένο πτώμα του νονού του. Πάντως, ο δήμος Αθηναίων ενημέρωσε την αστυνομία ότι οι συγκεκριμένοι κάδοι έχουν αδειάσει ήδη δύο φορές.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί εξετάζουν και μαρτυρία η οποία υποστηρίζει ότι η μητέρα του φερόμενου ως δράστη πριν από δύο ημέρες είπε σε φίλους του 50χρονου ότι ο γιος της τον «έκανε κομμάτια». Όμως, τότε, κανένας δεν την είχε πάρει στα σοβαρά. Η γυναίκα έχει εξαφανιστεί και δεν έχει δώσει σημεία ζωής.